2777
2789
عنوان

لیزر

267 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها من موهام زیادم نیستن خیلی ولی خیلی مشکین همین باعث شده ک برم لیزر با دستگاه الکساندرایت دو ررز دیگه اولین جلسه هست حالا میترسم چون توی ی پیج وکس فروشی داشت از معایب لیزر میگفت افراد مختلفی گذاسته بود عکسشونو ک پوستشون سوخته بودن حالا کسایی ک رفتن لیزر تجربیاتشونو در اختیارم بذارن من قراره کل بدنم رو لیزر کنم بچه ها لطف کنید تمام نکاتی ک باید رعایت بشه رو بهم بگین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وکس فروش بایدم بد لیزرو بگه به هرحال چون میخواد بفروشه😂لیزر بهترین کاریه که انجام دادم

اره همون والا ترسیدم 😂😂😂چون یسریا گفته بودن تو دایرکت در جوابشون مردم بودن یا حالا پیجای خودشون خدا میدونه وحست انداخت بجونم 😂

وکس فروش بایدم بد لیزرو بگه به هرحال چون میخواد بفروشه😂لیزر بهترین کاریه که انجام دادم

به نظر منم ليزر بهترين كاري بود كه رفتم و انجام دادم

هنوز من كامل نزفتم ٦ جلسه رفتم

چهار يا پنج ماه هم هست نرفتم ولي موهام رو ماهي يبار شيو ميكنم درومدني هم نازك و كم جون و كم در مياد مثلا بجاي ١٠ تا مو ٢ تا درمياد

اسم خود دستگاهي كه ميخوايي بري چيه من ٦ جلسه رفتم خيلي كمتر شده

من جایی که میرم گفته تا هفت جلسه میرن کامل ماهی یبار و بعد هفت جلسه اگه بازم مو داشتن مراجعه کننده ها دگه تضمینیه هفت جلسه ببعد رایگان برات انجام میده در صورت نرفتن موها 

الکساندرایت اسمشه 

نه اسم دستگاهنيست

اسم خود دستگاه رو بپرس 

دستگاه هاي امريكايي جواب ميدن

بقيه خوب نيستن

الكساندرايت اسم طول موج دستگاها هست

من با دستگاه سايناشور رفتم

يك جلسه هم با كندلا رفتم

سايناشور رو بيشتر پسنديدم براي همين با سايناشور ادامه دا م خوب هم نتيجه گرفتم

به نظر منم ليزر بهترين كاري بود كه رفتم و انجام دادم هنوز من كامل نزفتم ٦ جلسه رفتم چهار يا پنج ما ...

ینی بعد انجام دادن تمام جلسات لیزر بازم نیاز هست به شیو یا جوری هست که دیگه نیاز نداسته باشه 

نه اسم دستگاهنيست اسم خود دستگاه رو بپرس  دستگاه هاي امريكايي جواب ميدن بقيه خوب نيستن الكس ...

والا نمیدونم دقیق اسم دستگاهشو من میگم اولین جلسمه میخوام برم زیادم سر در نمیارم اما این طول موج ک میگین سرچ کردم خوب بود و اینکه من دوستام رفتن همین مرکز لیزر ک من میخوام برم اونا گفتن ک خیلی خوبه 

ديگه همه برن ليزر كنن بازار وكس فروش ها خراب ميشه مجبورن از معايب ليزر بگن

عزیزم بعد لیزر چیکار کنم نسوزه پوستم ؟بغد اینکه تیره میشه پوست اگه تیره بشه بر میگزده یا مدت کمی اینجوره