سلام بچه ها من موهام زیادم نیستن خیلی ولی خیلی مشکین همین باعث شده ک برم لیزر با دستگاه الکساندرایت دو ررز دیگه اولین جلسه هست حالا میترسم چون توی ی پیج وکس فروشی داشت از معایب لیزر میگفت افراد مختلفی گذاسته بود عکسشونو ک پوستشون سوخته بودن حالا کسایی ک رفتن لیزر تجربیاتشونو در اختیارم بذارن من قراره کل بدنم رو لیزر کنم بچه ها لطف کنید تمام نکاتی ک باید رعایت بشه رو بهم بگین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسم خود دستگاهي كه ميخوايي بري چيه من ٦ جلسه رفتم خيلي كمتر شده
من جایی که میرم گفته تا هفت جلسه میرن کامل ماهی یبار و بعد هفت جلسه اگه بازم مو داشتن مراجعه کننده ها دگه تضمینیه هفت جلسه ببعد رایگان برات انجام میده در صورت نرفتن موها
نه اسم دستگاهنيست اسم خود دستگاه رو بپرس دستگاه هاي امريكايي جواب ميدن بقيه خوب نيستن الكس ...
والا نمیدونم دقیق اسم دستگاهشو من میگم اولین جلسمه میخوام برم زیادم سر در نمیارم اما این طول موج ک میگین سرچ کردم خوب بود و اینکه من دوستام رفتن همین مرکز لیزر ک من میخوام برم اونا گفتن ک خیلی خوبه