2777
2789
عنوان

تصور کن که....🌧️🌚🌌

166 بازدید | 31 پست

تصور کن الان شبه ،همه خوابن ....🌌

چند دقیقه دیگه میشه ساعت سه بامداد..🌚

و همه از خواب بلند میشن تا وسایل هاشون رو آماده کنند برای سفر...😍

با ذوق بلند میشی ،وسایل هاتو بر میداری، کیفت رو یلند میکنی و خوراکی های خوشمزه تو میزاری توش....😋

همه آماده شدن ، کم کم به سمت ماشین حرکت میکنید 💃

بوی نم خاک وجودت رو از لذت لبریز میکنه و تو با کشیدن نفسی عمیقی سوار ماشین میشی...🌧️🕊️

کم کم راه میافتید ...🙂

کرانچی آتشینت رو یاز میکنی و جلوت میزاری...😻

هدفون هارو برمیداری و روی گوشت میزاری ..(:

و آهنگ مورد علاقه رو پلی میکنی ...🎧

چشمات به سر خوردن قطره های بارون خیره شده...💧

تندی کرانچی لبتو میسوزونه...🤍

و تو با شادی آهنگ مورد علاقه ات رو زمزمه میکنی....💌

کی امتحانات تموممممم میشه دلم لک زده برا مسافرت....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا

این جور مواقع من تا دم رفتن بیدارم و دارم سبد و چمدون میچینم

خسته و کوفته سوار ماشین میشم 😂😂😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

فک کن بگن معدل امتحان نهاییت ۲۰ شده🤤😭😂

فقط تموم شههههههه

منم رشته ای ک میخام قبول شممم😭🥺

پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍

🥲امتحانام تموم شده 

چند روز پیش رفتیم طبیعت تا دیشب اونجا بودیم 

خیلی هم خوش گذشت🚙

کرانچی و اهنگ داشتم 

فقط بارون نبود 🥲

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
اخخخخخ ولی خوب ری استارت شدی حسابی ها

چ خوشگله

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤