2821
2789
عنوان

کم خونی شدید

1392 بازدید | 26 پست

سلام رفقا حدودا ۱۵ روز پیش کیستم ترکید و جراحی شدم 

خودم قبلا سابقه کم خونی داشتم از بعدعمل خیلی بدترشده 

هربار که میخام بلند شم سرگیجه دارم 

چن روزی ک بیمارستان بستری بودم هموگلوبینو قند خونم خیلی پایین بود۲۵۰ سی سی خون هم دریافت کردم ولی فایده نداره هنوز سرگیجه دارم لطفاراهنماییم کنید چ نوع غذا و میوه هایی خون ساز قوی هستند بگید و کدوم زودتر جواب میده:)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قرص آهن بخور هرروز ۳تا ( دکتر یه من گفته بود)؛هر دفعه یه مدلشو بخر،سه شیره بریز تو شیر بخوره روزی دو لیوان صبح و شب,بعدیه ماه جواب میگیری ولی سرگیجت تایه هفته تقریبا کم میشه

من خنریزی کردم از۱۳اومدم ۷باوجوداینکه خون زدن ولی دکترم قرص آهن دادهمشم جغوربغورمیخورم باجیگره دوماه ...

دکتر قرص اهن داده هر هشت ساعت میخورم جیگر هر شب بخورم؟؟؟

اینی که میگم یکی از بهترین نسخه ها برای کم خونی هست.

یک الی دو تا سیب شیرین رو رنده کنید بهش گلاب و شیره انگور اضافه کنید ناشتا و قبل خواب بخورید.

لبو هم عالی هست .

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792