2777
2789
عنوان

بی بی چکم بازم منفی شد

111 بازدید | 14 پست

سلام دوستان امروز ۷روزه تاخیر دارم هیچ علایمی هم ندارم بی بی منفی شد.الان تقریبا یه ساله اقدامم.بنظرتون کی برم برای سونو بررسی رحم وتخمدان که ببینم سالمم یانه؟باید برم دکتر بنویسه یا خودم برم سونو؟

الان که تاخیر دارم برم سونو یا واستم پریود شم بعد برم؟

بخدا شبا خوابم نمیبره اخه چرا حامله نمیشم

یه بچه دارم واسه دومی تو اقدامم

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من چی بگم؟؟؟ 

چهارسال برای بچه اول 

تو خوبه همون اولی رو داری 

توکلت به خدا باشه 

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
پریود ک شدی برو

خب ماه پیشم بعد ۶۰روز پری شدم.اون واسه کم کاری تیروییدم بود که الان دارم قرص میخورم.بنظرت بازم واسه کم کاریمه ک عقب انداختم؟

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم
برو آزمایش اگه منفی بود برو آمپول میده بعدم سونو و آزمایش مینویسه خودش 

وقتی بی بی منفیه و هیچ علایمی ندارم ازمایشم مثبت نمیشه خواهر.

پس میگی اول پریود شم بعد برم سونو؟

من چی بگم؟؟؟  چهارسال برای بچه اول  تو خوبه همون اولی رو داری  توکلت به خدا باشه&n ...

انشالا که زود باردار بشی عزیزم.فقط از خدا بخواه

خب ماه پیشم بعد ۶۰روز پری شدم.اون واسه کم کاری تیروییدم بود که الان دارم قرص میخورم.بنظرت بازم واسه ...

اره احتمالش هست و اینکه ممکنه تنبلس تخمدان داشته باشی 

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
وقتی بی بی منفیه و هیچ علایمی ندارم ازمایشم مثبت نمیشه خواهر. پس میگی اول پریود شم بعد برم سونو؟

اگه دکترم بری اول جواب آزمایش میخواد ازت نه قبلش برو چون آزمایش می‌نويسن که باید روز سوم پری انجام بدی 

منم یه بچه دارم برا دومی تو اقدامم دو ساله هنوز که نتیجه نگرفتم 

دکتر هم رفتی؟دکتر چی گفت؟چرا نمیشه؟

بچه اولت چند سالشه؟

دختر من۷سالشه.طفلکی میگه من چرا خواهروبرادر ندارم وهمه دارن

اره احتمالش هست و اینکه ممکنه تنبلس تخمدان داشته باشی 

همون واسه تنبلی رو بفهمم کی باید برم سونو؟پیش ماما هم برم مینویسه سونو برا تنبلی؟

دکتر هم رفتی؟دکتر چی گفت؟چرا نمیشه؟ بچه اولت چند سالشه؟ دختر من۷سالشه.طفلکی میگه من چرا خواهروبراد ...

اره رفتم فولیکولام کوچیک بودن امپول و قرص داد رشد کردن ولی باردار نشدم 

پسرم پنج سالشه