2789
عنوان

عروسی

471 بازدید | 13 پست

قرارع یک ماهه دیگه عروسیم باشه ولی بعضی کارای عروسی انجام نشده شوهرم میگه من همه رو توی این یک ماه حل میکنم ولی من همش فکر میکنم یک ماه وقت کمیه و درست نمیشن چجوری این افکار منفی از خودم دور کنم😔

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من اصلا شوهرم نبود! همه کارا رو خودم و مامانم انجام دادیم حتی پیدا کردن آرایشگاه مردونه و وقت گرفتن و گل و.. و..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
من اصلا شوهرم نبود! همه کارا رو خودم و مامانم انجام دادیم حتی پیدا کردن آرایشگاه مردونه و وقت گرفتن ...

چه خوب ..ما فقط دو تا کار مهم مونده که اونم اگه پول جور بشه تو یه روز انجام میشه

چه خوب ..ما فقط دو تا کار مهم مونده که اونم اگه پول جور بشه تو یه روز انجام میشه

چه خوب چیه!😅 پدرمون دراومد

مادرشوهرم ی بار نگفت کمک میخوایت، کاری دارین یا نه! پدرشوهرم ک میگفت عروسی یعنی با عروسه!!!

آره پول باشه ی هفته ای همه چی جوره

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
چه خوب چیه!😅 پدرمون دراومد مادرشوهرم ی بار نگفت کمک میخوایت، کاری دارین یا نه! پدرشوهرم ک میگفت عر ...

نه برای ما همه کارا با دوماده ما هیچ کار خاصی انجام نمیدیم

چه خوب چیه!😅 پدرمون دراومد

مادرشوهرم ی بار نگفت کمک میخوایت، کاری دارین یا نه! پدرشوهرم ک میگفت عروسی یعنی با عروسه!!!

آره پول باشه ی هفته ای همه چی جوره

توی یک ماه خیلی کارا میشه انجام داد عزیزم .چرا فکر میکنی نمیشه ☺نمونش خود من ک میخام یه ماهه کنکورو بترکونم 😁

میدونم ک میشه .

خدا تو یه،ماه از یه تخم بی جون جوجه درست،میکنه .😉دست،کم گرفتی یه ماه رو .😂