بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هم داییم میزنه هم مامانم ولی تاحالا نزدم چیزه دائمی رو بدنمو دوس ندارم همین الان میرم برا ناخون زمامه ترمیم نشده ازش خسته میشم اگ بی حسیش خوب باشه درد خیلی نداره ولی خوب فکراتو بکن
دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
اصلا درد نداره میگن روی استخوان یکم درد داره ولی من تجربه استخوانشو نداشتم
گفته بودی که چرا خوب به پایان نرسید؟ راستش زور منِ خسته به طوفان نرسید... گرچه گفتند بهاران برسد مال منی قصه آخر شد و پایان زمستان نرسید... من گذشتم که به عشق تکیه کنم ، جگرم سوخت ولی عشق به عصیان نرسید...
متنفرم همش فکر میکنم یکی باید مازوخیسم داشته باشه تا این کارو کنه
چون برعکس شما، دوست داره تاتو مازوخیسم هستن؟
اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضیها از من یا کارهام خوششون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اونها رو از دست بدی تا خودت رو.» اقای قاضی:یه جا هست به اسم وقتی دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.