2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر وقت چیزی ذهنتون رو درگیر کرد کافیه تو گوگل سرچ ساده کنید.فولیکول هم تخمک هست.سایز فولیکول باید به ...

من یک روز و نصفی بعد از آمپول هاش سی جی درد شدییییییییید تخمدان با مقدار خیلی کمی ترشح داشتم. این نشونه خوبیه؟

تو رو خدا لایک نکن
چیزی که نداد بهم رفتم دکتر سونو داخلی انجام داد گفت دهانه رحم عالیه، این طرفم عالیه، ولی این طرف نه ...

اگر بارداری که اصلا تخمک گذاری نداری پس فولیکول هم نداری. بیشتر برای خانم هایی که میخوان باردار بشن اهمیت داره تو سونو

من و خدا
عزیزم روز ۱۲ پری سونو بده کامل توضیح میدن

دقیقا ماه قبل که رفتم گفت روز ۱۲ پریودی بیا برا سونو..

رفتم انجام دادم اما اینا رو نگفت. فقط گفت دهانه رحم عالیه، این طرفم عالیه ولی اون طرف نه خوب نیس..

تو رو خدا لایک نکن
چرا میخندی😐خب واقعیته من خودمم دچاربه این مشکل بودم همیشه فولیکول های ریز داخل تخمدانم بود

اخه فولیکول ریز کیست نیست فولیکول که بیش از حد بزرگ بشه تبدیل به کیست میشه

ببخشید اینجا میپرسم دوستم،من۵ روز از تموم شدن قرص ال دیم گذشته چرا پریود نمیشم؟؟؟؟؟

فکرکنم ۷روز بعداز قرص عادت ماهانه شروع بشه من ازبس این داروهاراستفاده کردم دیگه همرو حفظ شدم 😔لعنت به هرچی مشکلات رحمی که تودنیا هست

فکرکنم ۷روز بعداز قرص عادت ماهانه شروع بشه من ازبس این داروهاراستفاده کردم دیگه همرو حفظ شدم 😔لعنت ...

مشکلت چیه عزیزم؟

ببخشید اگه بعد ۷روز پریود نشدم امکان بارداری هس؟