2777
2789
عنوان

خانواده هامون فهمیدن

356 بازدید | 21 پست

بچه ها دیگه همه  خانواده هامون فهمیدن ما با هم دعوا داریم همیشه و مشکل داریم شوهر احمقم از روی بجگی زنگ میزنه همه رو خبر دار کرده...بنظرتون اینجور مواقع آبروم رفته ؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد شوهرت بی عقله 😐

چه لزومی داره بقیه بفهمن 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

مثل شوهر من 

اوایل ازدواج تا بحث میشد همه رو باخبر میکرد 

دیگه اینقدر باهاش صحبت کردم تازه الان یاد گرفته باید رازداربشه

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
شوهر من زنگ میزنه بابام عوض اینکه بابام از من دفاع کنه میگه عیبی نداره آدمش میکنم

ببخشیدچ پرو حالااگه من بودم زنگ میزدم باباش میگفتم این چ پسریه تربیت کردین چرابراش زنگ گرفتیداصلا

شوهر من زنگ میزنه بابام عوض اینکه بابام از من دفاع کنه میگه عیبی نداره آدمش میکنم 

بابات دیگه چشه😐😐

ببین عزیزم همسرت میبینه که کسی ازت دفاع نمیکنه برا همین بارها کارشو تکرار میکنه اما اگه پدرتون از شما دفاع کنه همسرتون هم دیگه به کسی نمیگه

😔😔 خودشو از چشم خانوادم انداخت

کاریه که خودش کرده کسیم اگه حرفی زد بهت بگو برین از خودش بپرسین اصلا احساس شرم نکن عزیزم تو کاری نکردی تو همه روابط مشکل پیش میاد