2777
2789
عنوان

هاله کمرنگ بی بی چک قبل موعد

| مشاهده متن کامل بحث + 41703 بازدید | 108 پست
ای وای عزیزززززززم🥺🥺🥺 خیلی ناراحت شدم دلیلش چی بود؟!

٣٢هفته به دنيا اومد عزيز 😔

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا كن برام ان شاالله باردار باشم 

انشاالله

من جواب آزمایشمو گرفتم بتام خیلی کم بالا رفت

۴۴ بود شد ۷۷

ماما گفت شاید خارج رحمی باشه ولی چون لک و حونریزی نداری ۲ هفته دیگه صبر کن😔😔😔

خیلی ناراحتم😭😭😭😭

انشاالله من جواب آزمایشمو گرفتم بتام خیلی کم بالا رفت ۴۴ بود شد ۷۷ ماما گفت شاید خارج رحمی باشه و ...

واسه من تا 6 هفته صبر کردن من 5 هفته افتادم به لکه بینی و درد لگن. درد پهلو نداری؟ 

یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏
واسه من تا 6 هفته صبر کردن من 5 هفته افتادم به لکه بینی و درد لگن. درد پهلو نداری؟ 

نه 

روزای اول یکم موقع خم و راست شدن پهلوم تیر میکشید بعد خوب شد تا دوروز پیشم یکم درد کمر و پریودی داشتم ک خیلی کمتر شده

نمیدونم والا گیجم

شما خارج رحمی بودی؟

انشاالله من جواب آزمایشمو گرفتم بتام خیلی کم بالا رفت ۴۴ بود شد ۷۷ ماما گفت شاید خارج رحمی باشه و ...

سلام عزیزم. آزمایش دومت با آزمایش اولت چند روز فاصله داره؟

هر دو روز، باید تقریبا دوبرابر بشه.

نگران نباش عزیزم ان شاءالله بالا میره.

سلام عزیزم. آزمایش دومت با آزمایش اولت چند روز فاصله داره؟ هر دو روز، باید تقریبا دوبرابر بشه. نگر ...

سلام جانم

آزمایش اول و ۱۸م صبح دادم بتا ۴۴ شد

آزمایش دوم و ۲۲م صبح دادم بتا ۷۷ شد

حتی دوبرابرم نشد😔

سلام جانم آزمایش اول و ۱۸م صبح دادم بتا ۴۴ شد آزمایش دوم و ۲۲م صبح دادم بتا ۷۷ شد حتی دوبرابرم نش ...

عزیزم نگران نباش فقط مواظب باش اگ درداحساس کردی زودتربروبیمارستان اگ خارج رحمی باشه دردزیادی داره 

اگرم دردنداشتی دوروزبعددوباره از بده

عزیزم نگران نباش فقط مواظب باش اگ درداحساس کردی زودتربروبیمارستان اگ خارج رحمی باشه دردزیادی داره&nb ...

نه عزیز درد زیاد ندارم

یکم موقع کار یا راه رفتن درد دارم ک با استراحت خوب میشه

خیلی نگرانم☹☹☹

نه عزیز درد زیاد ندارم یکم موقع کار یا راه رفتن درد دارم ک با استراحت خوب میشه خیلی نگرانم☹☹☹

عزیزم ان شاءالله که خیره. به و سیب و گلابی زیاد بخور. به خصوص به رو شنیدم برا رشد جنین در ماه‌های اول خیلی خوبه. توکل به خدا. ان شاءالله که هرچی صلاحت هست اتفاق بیفته.