2777
2789
عنوان

هاله کمرنگ بی بی چک قبل موعد

| مشاهده متن کامل بحث + 41677 بازدید | 108 پست
سلام عزيزم شما باردار بوديد منم يه هفتس بي بي ويتاساين ميزارم سريع در جا هاله ميندازه بي بي هاي ديگ ...

سلام عزیزم من ماهای قبل میزدم اصلا هاله نمینداخت فقط این ماه اینجوری بود

بتادادم مثبت بود ولی باید تکرار کنم

چند موعدته؟

سلام عزیزم من ماهای قبل میزدم اصلا هاله نمینداخت فقط این ماه اینجوری بود بتادادم مثبت بود ولی باید ...

خداروشكرًعزيزم منم سر بارداري قبليم هاله مينداخت رفتم ازمايش دادم دو سه روز قبل موعد عددش ٣٠بود گفت دوباره تمرار كن رفتم رفت بالا 

مطمعنم باردازي مباركه برا منم دعا كن عزيز دلم منم مادر بشم 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسي كه جواب دادي منم خيلي نااميد بودم الان يه ذره دل گرم شدم خدا كنه مال منم واقعي باشه چون فقط بي بي ويتاساين سريع درجا هاله ميندازه

توروخدا دعا كنيد برام 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍

عكس بي بي امروزم گذاشتم 

ويتاساين سريع خط ميندازه امروز صبح مديكورم انداخت ويتاساين از يه هفته به موعدم سريع هاله ميندازه الان سه روز مونده به پريدبه نظرتون ميتونم اميدوار باشم 

سلام عزیزم من ماهای قبل میزدم اصلا هاله نمینداخت فقط این ماه اینجوری بود بتادادم مثبت بود ولی باید ...

٢٤موعدمه از چهار روز پيش بي بي ويتاساين درجا هاله ميندازه اما بي بي هاي ديگ نه امروز صبح مديكور انداخت اما عصري زدم بازم منفي شد سه روز مونده تا موعدم

خداروشكرًعزيزم منم سر بارداري قبليم هاله مينداخت رفتم ازمايش دادم دو سه روز قبل موعد عددش ٣٠بود گفت ...

فداتشم به دعای شما

امیدوارم کردی خدا دلتو روشن کنه

مطمئنا شمام بارداری بی بی الکی هاله نمیده

عكس بي بي امروزم گذاشتم  ويتاساين سريع خط ميندازه امروز صبح مديكورم انداخت ويتاساين از يه هفته ...

دقیقا مثله منی

منم از یه هفته قبل پری هاله مینداخت هم ویتاساین هم مدیکور

بارداری عزیزم ولی صبر کن ۳ ۴ روز بعد موعد برو آز بده انشاالله که خیره

حتما چون زوده و ادرار صبح غلیظ تره فقط صبح ها هاله میندازه

اره عزيزم با ادرار صبح هاله ميندازه اما ويتاساين هربار زدم حتي شده هاله كمرنگ انداخته

مطمعن باش عزيزم بارداري و الان بري ازمايش ميگ عدد بتات بالا رفته مباركت باشه ان شاالله دل همه ما منتظرا شاد بشه به حق امام رضا رئوف 

فداتشم به دعای شما امیدوارم کردی خدا دلتو روشن کنه مطمئنا شمام بارداری بی بی الکی هاله نمیده

خدا دل شمارم روشن كنه و بارداري خوبي داشته باشي دل من ازوم كردي و اميدوار خدا نااميدت نكنه عزيز دلم 

اره عزيزم با ادرار صبح هاله ميندازه اما ويتاساين هربار زدم حتي شده هاله كمرنگ انداخته مطمعن باش عزي ...

انشاالله عزیزم

توام بارداری شک نکن بی بی الکی هاله نمیندازه

انشاالله خوش خبر باشی

خدا دل شمارم روشن كنه و بارداري خوبي داشته باشي دل من ازوم كردي و اميدوار خدا نااميدت نكنه عزيز دلم& ...

قربونت برم عزیزم

توام کلی بهم امید دادی

بارداری دومته؟

چند وقته اقدامی؟

انشاالله عزیزم توام بارداری شک نکن بی بی الکی هاله نمیندازه انشاالله خوش خبر باشی

ان شاالله عزيزم تركل بخداي مهربان برام دعا كنيد عزيز مهربان 

قربونت برم عزیزم توام کلی بهم امید دادی بارداری دومته؟ چند وقته اقدامی؟

پارسال پسرم به دنيا اومد ٤ماه بيمارستان بود پركشيد پيش خدا 😔دعا كن مادر بشم عزيزم