شب خوابید رو مبل کنار گوشیش. الان دیدم ب دوستش پیام داده طرف برای فلان روستاس بریم پیشش .نمیدونم معامله ای چیزی هست .بعد ی شماره ناشناس فقط نوشته براش سلام .بچه ها چسبیده ب گوشی ول نمیکنه انگار چیزی مخفی میکنه.شمارهه یادداشت کردم ببینم پیامش پاک میکنه یا نه .چیکار کنم پروفایل نداشت
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شماره رو توی گوشیت سیو کن ببین واتساب داره، پروفایل داره، یا توی تلگرام ببین اسمشو چی سیو کرده خودش
آره داره ولی پروفایل نیست
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
اگر اطمینان داری که ازش بپرسی بهت دروغ میگه شماره رو بده به یکی از دوستات بگو زنگ بزنه ببینه طرف مرد یا زن بدون اینکه با اون طرف حرف بزنه بعدش بهت خبر بده