2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عروسی داییم بودیم و عروس داشتن میرقصیدن 😂

بعد یهو کفش پاشنبه بلندش گیر میکنه به لبه لباسش 😐 و جناب عروس خان ولو میشن رو زمین 😂😂😂

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

دوتا بنده خدا هرجا میرن باهمن😂😂 

ینی فقط دختره تو دسشویی و حموم نمیره باهاش

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
دوتا بنده خدا هرجا میرم باهمن😂😂  ینی فقط دختره تو دسشویی و حموم نمیره باهاش

حموم که میرعه باش🤝🏻

ی کشف نشده توی دنیای مارول و یه هیولا تو دنیای دی سی جادوگر هاگوارتز که میگن منم منیه حبس کشیده توی زندون نی نی سایت 🚬🤝🏻 با افتخار آرمی هستم 💜  ترنس‌ هستم 🤝🏻 دارای روحی پسر 👀🚶🏾
هنوز عقدن..عروسی نکردن

😂😂😂

ی کشف نشده توی دنیای مارول و یه هیولا تو دنیای دی سی جادوگر هاگوارتز که میگن منم منیه حبس کشیده توی زندون نی نی سایت 🚬🤝🏻 با افتخار آرمی هستم 💜  ترنس‌ هستم 🤝🏻 دارای روحی پسر 👀🚶🏾
ببخشید بچه ها نی نی یار پنجو که تگ میکنم چرا آبی نمیشه؟؟

@نی_نی_یار_پنج  

تگ کردم برات الان خودش میاد جواب میده  

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
خب؟🙂

بابا پسره میخواد یه روز بیاد خونه خواهرش یا برادرش ...بعد هنوز عقدن دختره خونه باباشه 

این دختره هم باید بیاد ..شاید اصن یه حرفی دارن باهم این خواهر برادر 😑

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز