2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروسی داییم بودیم و عروس داشتن میرقصیدن 😂

بعد یهو کفش پاشنبه بلندش گیر میکنه به لبه لباسش 😐 و جناب عروس خان ولو میشن رو زمین 😂😂😂

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

دوتا بنده خدا هرجا میرن باهمن😂😂 

ینی فقط دختره تو دسشویی و حموم نمیره باهاش

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
دوتا بنده خدا هرجا میرم باهمن😂😂  ینی فقط دختره تو دسشویی و حموم نمیره باهاش

حموم که میرعه باش🤝🏻

ی کشف نشده توی دنیای مارول و یه هیولا تو دنیای دی سی جادوگر هاگوارتز که میگن منم منیه حبس کشیده توی زندون نی نی سایت 🚬🤝🏻 با افتخار آرمی هستم 💜  ترنس‌ هستم 🤝🏻 دارای روحی پسر 👀🚶🏾
هنوز عقدن..عروسی نکردن

😂😂😂

ی کشف نشده توی دنیای مارول و یه هیولا تو دنیای دی سی جادوگر هاگوارتز که میگن منم منیه حبس کشیده توی زندون نی نی سایت 🚬🤝🏻 با افتخار آرمی هستم 💜  ترنس‌ هستم 🤝🏻 دارای روحی پسر 👀🚶🏾
ببخشید بچه ها نی نی یار پنجو که تگ میکنم چرا آبی نمیشه؟؟

@نی_نی_یار_پنج  

تگ کردم برات الان خودش میاد جواب میده  

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
خب؟🙂

بابا پسره میخواد یه روز بیاد خونه خواهرش یا برادرش ...بعد هنوز عقدن دختره خونه باباشه 

این دختره هم باید بیاد ..شاید اصن یه حرفی دارن باهم این خواهر برادر 😑

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)