2777
2789
عنوان

مزاحمت فامیل

809 بازدید | 34 پست

یکی از فامیلا ک متاهلم هس فامیل دور

چن باری اومد درباره درس و اینجور چیزا سوال کرد ج دادم 

حالا دیشب بهم پیام داده من خواب بودم 

نوشته بود بیداری؟دلم گرفته کمی حرف بزنیم خوابم نمیبره و حس خوبی بهت دارم که دوباره پیام دادم،من صفحه چتو صب باز کردم کلا پاک کردم،چطور جرات کرده به خودش اجازه داده این حرفو بزنه با اینکه من قبلا هم دوباره پیام داده بود سین کرده بودم ج نداده بودم؟

چرا با ی مرد حرف میزنی دو کلمه اونم در مورد مسائل درسی بوده سریع خیال ورش میداره؟تازه این آقا خودشم باشخصیت نشون میده خجالتم نمیکشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از هیچ کس هیچ چیزی بعید نیست

جالبه ما زیاد رفتو آمد نداریم و فقط یکی دوبار همو دیدیم،و زنشم زن خوبیه خونگرمه،بعد این بیشور اومده ب من‌میگه حس خوبی بهت دارم 

جالبه ما زیاد رفتو آمد نداریم و فقط یکی دوبار همو دیدیم،و زنشم زن خوبیه خونگرمه،بعد این بیشور اومده ...

والا بعضی مردا به نصف زنای کره ی زمین و حتی سیارات دیگه حس خوب دارن😐

حسش بخوره تو سرش😐

کاربری سوممه،متولد 81 نیستم.
اگه نمیخوای بلاک کنی تنها راهش اینه بدون خوندن پیام رو پاک کنی

ن بابا صفحه رو پاک کردم قبلش بلاک کردمش حساب کار دستش بیاد،منظورم از اینکه گفتم فامیله سری های قبلی بود که پیام داد و نادیده گرفته بودم