mahkhanoooom مدیر استارتر عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 500 عنوان جواهر نایاب 1582 بازدید | 22 پست یادتونه الان یهویی یادش افتادم خیلی دلم میخواد بدونم زندگیش چی شد با شوهرش 🤔🤔🤔 کاربر قدیمی هستم ولی نمیدونم چرا رمزارو هی یادم میره مجبورم کاربری جدید بزنم 😬🤔😬خداروشکر بعد ۱۴سال به آرزوم رسیدم 1401/03/15 | 04:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahkhanoooom مدیر استارتر عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 500 یادم نیس کدوم کاربره ان شاءالله مشکلش حل شده باشه تا الان عاشق به آقا ۱۸ سال بزرگتر از خودش شد بعد هم نامزد شدن و البته از همون اول آشناییش تاپیک زد تا نامزدی ولی یهویی رفت بدون اینکه خداحافظی کنه کاربر قدیمی هستم ولی نمیدونم چرا رمزارو هی یادم میره مجبورم کاربری جدید بزنم 😬🤔😬خداروشکر بعد ۱۴سال به آرزوم رسیدم
wubba_lubba_dub_dub عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 4093 وای اره منم هرچند وقت یکبار چکش میکنم امیدوارم خوشبخت شده باشه لب خویش میمزید و میگفت: شراب و ساقی و شرابخواره منم ...
wubba_lubba_dub_dub عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 4093 عاشق به آقا ۱۸ سال بزرگتر از خودش شد بعد هم نامزد شدن و البته از همون اول آشناییش تاپیک زد تا نامزدی ... نه بابا بنده خدا همش میگفت دیگه نمیخوام بیام سایت ولی خب حیف شد رفت کاش هرچند وقت یکبار اپدیت میکرد لب خویش میمزید و میگفت: شراب و ساقی و شرابخواره منم ...
قمریم عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 41711 عاشق به آقا ۱۸ سال بزرگتر از خودش شد بعد هم نامزد شدن و البته از همون اول آشناییش تاپیک زد تا نامزدی ... شگفتاا ۱۸سال بزرگتر 😳تگش کن عزیزم شاید بیاد ببینه
mahkhanoooom مدیر استارتر عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 500 نه بابا بنده خدا همش میگفت دیگه نمیخوام بیام سایت ولی خب حیف شد رفت کاش هرچند وقت یکبا ... خب یهویی دیگه تاپیک نزد حداقل میتونست بگه چی شد آخرش کاربر قدیمی هستم ولی نمیدونم چرا رمزارو هی یادم میره مجبورم کاربری جدید بزنم 😬🤔😬خداروشکر بعد ۱۴سال به آرزوم رسیدم
فلفل_دلمه_سبز عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 41987 عاشق به آقا ۱۸ سال بزرگتر از خودش شد بعد هم نامزد شدن و البته از همون اول آشناییش تاپیک زد تا نامزدی ... نه اقا بالای ۵سال داشت درکل باور نکن از توهماتشونم میگن عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم
فلفل_دلمه_سبز عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 41987 ۵۰ عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم
mahkhanoooom مدیر استارتر عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 500 شگفتاا ۱۸سال بزرگتر 😳 تگش کن عزیزم شاید بیاد ببینه جواب نمیده خیلی ازش پرسیدن حداقل یه جوابی بده ولی هیچی نمیگه کاربر قدیمی هستم ولی نمیدونم چرا رمزارو هی یادم میره مجبورم کاربری جدید بزنم 😬🤔😬خداروشکر بعد ۱۴سال به آرزوم رسیدم
mahkhanoooom مدیر استارتر عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 500 نه اقا بالای ۵سال داشت درکل باور نکن از توهماتشونم میگن نه یادمه اون ۳۰ بود آقاهه ۴۸ داشت کاربر قدیمی هستم ولی نمیدونم چرا رمزارو هی یادم میره مجبورم کاربری جدید بزنم 😬🤔😬خداروشکر بعد ۱۴سال به آرزوم رسیدم
قمریم عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 41711 جواب نمیده خیلی ازش پرسیدن حداقل یه جوابی بده ولی هیچی نمیگه درخواست دوستی بده بهش
mahkhanoooom مدیر استارتر عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 500 درخواست دوستی بده بهش 😬😬😬راستش اهل چت خصوصی نیستم ولی فکر نکنم قبول کنه کاربر قدیمی هستم ولی نمیدونم چرا رمزارو هی یادم میره مجبورم کاربری جدید بزنم 😬🤔😬خداروشکر بعد ۱۴سال به آرزوم رسیدم
قمریم عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 41711 😬😬😬راستش اهل چت خصوصی نیستم ولی فکر نکنم قبول کنه ببین اصلآ قبول میکنه همینجوری جهت کنجکاوی درخواست بده 😂
mahkhanoooom مدیر استارتر عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 500 ببین اصلآ قبول میکنه همینجوری جهت کنجکاوی درخواست بده 😂 اره باید امتحان کنم بی خوابی هم زده به سرم😅😅😅 کاربر قدیمی هستم ولی نمیدونم چرا رمزارو هی یادم میره مجبورم کاربری جدید بزنم 😬🤔😬خداروشکر بعد ۱۴سال به آرزوم رسیدم