2777
2789
عنوان

عاشق شدن شوهرم...قبل ازدواج...

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 52 پست
[QUOTE=239880176]اره بخدا  لعنت بهشون... شوهرم میگ من بااون خانوم درحد۱هفته بوده ارتباطمون...ول ...

نه خب بیشتر بخاطرحرفای خودش ک میگفت واسه اینکه دل اون نشکنه حلقه دستم نمیکردم‌‌‌‌...و دیدن پیاماشون

اره بخدا  لعنت بهشون... شوهرم میگ من بااون خانوم درحد۱هفته بوده ارتباطمون...ولی خب من ازهیچی ...

کار خوبی میکنی جدا میشی متاسفم واس همسرت زندگیشو بخاطر یکی‌دیگ داره خراب میکنه حتما این مدت باهم ارتباط داشتن

𝑴𝒂𝒓𝒓𝒊𝒆𝒅💍♥️/👩🏼‍⚕️🩺𝑴𝒆𝒅𝒊𝒄𝒂𝒍 𝑺𝒕𝒖𝒅𝒆𝒏𝒕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خب بیشتر بخاطرحرفای خودش ک میگفت واسه اینکه دل اون نشکنه حلقه دستم نمیکردم‌‌‌‌...و دیدن پیاماشون

خوب دلش سوخته براش طبیعیه بخدا 

من خود ب چشم خویشتن دیدم که جانم می رود
جداشو پس چون هیچ چیز دلخوش کننده ای نداره ، اولش شاید سخت باشع اما خ زود ازدواج کردی😑سنیم نداری برو ...

واقعانداره‌‌‌....هیچییییی

ینی شدم ی مرده ی متحرک ک ب زندونش عادت کرده و ب زندانبانش وابستع شده...بقول مشاورم ی رابطه بیمارگونه داریم 

اخه شاید اشتباه داری فک میکنی شاید دوسش نداره

عشقم بخاطر این نمیخوام ک جدابشم

دورت بگردم بحاطر بددلی هاش...تهمتاش...زندونی کردناش..بددهنی هاش...وابسه خانواده بودناش...وقت نزاشتناش..‌خیلی چیزا

واقعانداره‌‌‌....هیچییییی ینی شدم ی مرده ی متحرک ک ب زندونش عادت کرده و ب زندانبانش وابستع شده...بق ...

اگ خودت راضی ای بمون اما پیرت میکنه ها!! فوق فوق ده سال دیگ میبینی از همسنات عقبی و مثل زنا ۵۰ ساله مبشی 

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
اره واقعا بشدت کثافتن...توتاپیکام هس ک چقداذیتم میکنن 

من دیدم میدونم خونواده ی شوهرم با جاریم همینکارو کردن خوب و بد بودن دختره رو نمیدونم ولی پسره به شدت آدم بی حیا و بیشعور و کثیفیه ولی انقد پسرم پسرم میکنن دختره با یک بچه اونم تو عقد رفته خونه باباش مادرشوهرم فقط فحشش میده میگه نمیارمش دختره ی فلان فلان شده رو از پسرش که نمیگه چقد بچه ی بدی داره

انواع محصولات چاقی و لاغری وپوست برای اطلاع از قیمت و مشاوره در واتساپ یا روبیکا و... پیام بدید09399454750
اگ خودت راضی ای بمون اما پیرت میکنه ها!! فوق فوق ده سال دیگ میبینی از همسنات عقبی و مثل زنا ۵۰ ساله ...

دقیقاهمینطوره...دیگ ب اندازه کافی موندم پاش...تلاش کردم واسه درست شدنش...واسه ادامه زندگیم...ولی نشد ک بشه...

من دیدم میدونم خونواده ی شوهرم با جاریم همینکارو کردن خوب و بد بودن دختره رو نمیدونم ولی پسره به شدت ...

لعنت بهشون

اره دقیقا خانواده شوهرمنم جدیدا یجوری میگن این پسرمون فرشته س و مافلانجور دوسش داریم خنده م میگیره