دوستااااان من خیلی عاشق امام حسین هستم و این چند سال که عاشقش بودم همش خواب های مذهبی و معجزه و...دیدم و اینکه از همون موقع تا الان هر وقت ماه سمت مغرب هست به طور خیلی خیلی واضح روی اون نوشته یاحسین بالای ده میلیون بار بهش زل زدم همینه حتی به قرآن به جان مادرم قسم به دوستامم دو نفرشون گفتم حرفم رو تایید کردن ،این فقط یه بخش از معجزه های اربابمه...یه شب دیگه هم تا صبح گریه کردم که یا حسین بیا به خوابم و اون اومد اینا فقط دوتا از صد تا خواب هست 😢😢😢😢😢😢😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوش به حالت چه خواب هایی دیدی میشه با جزئیات تعریف کنی🥺 التماس دعا گلم اسمم ریحانه است 🥲🤍
از کدومش برات بگم؟؟؟؟؟؟یه شب تقریبا پارسال مثل دیوونه ها تا سحر اشک ریختم که یاحسین حداقل یه خواب ببینم مربوط به تو باشه بعد صبح که بیدار شدم دیدم خوابم دقیقا مربوط به امام حسین هست تو صحرای کربلا بودم😭امام حسین لباس جنگی سبز پوشیده بود دونفر که یارانش بودن تو خواب بهم گفتن اون شهید کربلاست صبح بیدار شدم تا یادم اومد دلم هوورری ریخت😢😢خواب کربلا و ضریح و عزاداری هم که صدبار تا الان🥺🥺