2777
2789
عنوان

بی فرهنگی بعضیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1978 بازدید | 148 پست
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️وای ولی خب درستش اینه تحت تاثیر قرارنگیریم

بعضی ها هم خودشون دلشون میخواد یکی بد بگه ی تاپیکی بود ک یادم نمیاد کی بود عکس شوهرش گزاشت بعدش گفت من میدونم زشته راحت باشین شنا هم هرچی خواستین بگین خب معلومه دیگ چی میخوان بگن

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس کی من ندیدم ☹

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
نه اتفاقا حتی شهرامون هم جدا

پایدار باشید

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
ماشالله عزیزم خدا نگهتون داره  همیشه دوستام از من میپرسن ک خودش خوشگلتره یا شوهرش همیشه میگم ه ...

میدونی اشتباه همینجاست که میپرسن کی خوشکلتره 

خو چرا میپرسین ،مثلا بگیم تو بعدش میخوای اونو‌ عوض کنی

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
بعضی ها هم خودشون دلشون میخواد یکی بد بگه ی تاپیکی بود ک یادم نمیاد کی بود عکس شوهرش گزاشت بعدش گفت ...

😐😐😐😐🤣🤣واااا این دیگه چ مدلشع

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
موافقم که نباید مطابق حرف مردم زندگی کرد ... اما مشکل اینجاست تک تک کلمه ها انرژی دارن و با شنیدن ی ...

حرفتون کاملن صحیح هست،،،ولی بازم بلا شک آدمای ضعیفن که وا میدن وگرنه ادمایی که تکلیفشون با خودشون و زندگیشون روشنه اینقدر میدون به کسی نمیدن که شروور بهشون بگه

لایک نکنید ممنونم🌹🌹🌹

هر دو در یک حدین از نظر ظاهری. 

ولی ببینید وقتی شما عکس دو نفری میزارین خب هر کسی ممکنه یه نظری بده حتی ممکنه از نظر یه نفر همسرتون سرتر باشه. پس نباید شما به حرف اون یه نفر یا چند نفر توجه کنید یا اینکه عکس نزارین چون واقعا خیلیا نظر واقعیشون رو میگن نه برای دلخوش کردن شما. 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
😐😐😐😐🤣🤣واااا این دیگه چ مدلشع

مدل نی نی سایتی