2777
2789
عنوان

بی فرهنگی بعضیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1978 بازدید | 148 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی اشتباه همینجاست که میپرسن کی خوشکلتره  خو چرا میپرسین ،مثلا بگیم تو بعدش میخوای اونو‌ ع ...

اره واقعا 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
هر دو در یک حدین از نظر ظاهری.  ولی ببینید وقتی شما عکس دو نفری میزارین خب هر کسی ممکنه یه نظر ...

آخه من هیچوقت از کسی نظر نخواستم اما زشت نیست ک ب من زنگ میزنن میگن تو کنار شوهرت سری من هر چه چقدرم بگم اون خوبه بازم ناراحت میشم منظورم آشنا هام بود نه نی نی سایت

آخه من هیچوقت از کسی نظر نخواستم اما زشت نیست ک ب من زنگ میزنن میگن تو کنار شوهرت سری من هر چه چقدرم ...

ببین وقتی اینقده پرروعن که زنگ میزنن و میگن تو بهتری بگو خداروشکر همو پسندیدیم و کنار هم خوشحالیم 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
متاسفانه همینجوره حتی ی کاربر دیگم بود گفت انقد ب دخترم گفتم ک از شوهرت سرتری تا دخترم دلسرد شد😐 و ...

اخه همیشه تو ضمیر ناخودآگاهت می‌ره هرچقدرم علاقه داشته باشی گاهی میگی نکنه جدا همه مسخرم کنن

ولی مطمئن باش اگه همسرت آدم خوبیه یه آدم باهمین شخصیت همسرت بره خواستگاری همون آدما با کله قبول میکن ...

نمیگم زندگیم گل و بل بل بله اما ما هروقت مشکل هم داشتیم خودمون حل کردیم و اون اونقدر خوبی داشته ک ظاهرش برام مهم نبوده و یکی ک این حرفو مدام میزنع بهم خودش دقیقا تا الان 15تا رل داشته و نتونسته با کسی اوکی شه

ربطی ب ایرانی بودن یا نبودن نداره 

خارجیا یعنی از این کارا نمیکنن؟

ادم بیشعور صرف نظر از ملیتش بیشعوره

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...