یاد123 مدیر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 406 عنوان افسردگی | مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 16 پست سلام، کی مشکل افسردگی داره؟ کسی گروهی سراغ داره بتونم دراین باره صحبت کنم؟ مشاوره زیاد رفتم به دردم نخوردن بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم 1401/03/15 | 00:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاد123 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 406 منم همینطورم؛ دوست ندارم باکسی رفت امد کنم دوست دارم تنها باشم هیچی خوشحالم نمیکنه اصلا همش بی حالم ... جالبه بهداشت فقط بلده بگه شما افسردگی داری برو دکتر کاش راه حل هم میداد خودش چون مشاوره رفتم چندتا به دردم نخوردن😑 بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم
ملکه_انگلیس عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 1442 منم همینطورم؛ دوست ندارم باکسی رفت امد کنم دوست دارم تنها باشم هیچی خوشحالم نمیکنه اصلا همش بی حالم ... میگنن اگ درمان نشع ب جاهای خطرناک میرسع هميشہ وقتی شديدا دلت ميخاد يكی حالتو بپرسہ هيچكس وجود ندارہ :)🥀