2777
2789
عنوان

قانون جذب

117 بازدید | 12 پست

بهش اعتقاد دارین؟و تا حالا براتون اتفاق افتاده؟من همش میخوام سعی کنم مثبت فکر کنم و تمرکز کنم رو چیزایی که میخوام ولی انرژی منفی میاد سراغم که بهش نمیرسی

شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی.......اما حالا که به آن دعوت شدی زیبا برقص..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از بهمن ماه با جذب و اینا جلو رفتم برای یه آرزو 

نشد ک نشد...

احتمالا اشتباه کردم شایدم ‌واقعا نرسیدم 

خلاصه ک بایر بعد ی مدت رها کنی تا برسی بهش

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

سعی کن تو زندگیت حسرت هیچ آرزویی رو نداشته باشی، اگه به چیزایی که خواستی رسیدی خوشحال باش و لذت ببر، اگه نرسیدی هم بازم خوشحال باش و لذت ببر چون شاید به صلاحت نبوده

هرجاضعف نشون بدی.. داری میگی دفعه بعدم تیرتو بزن همینجا! √  
اعتقاد دارم خیلی نتیجه گرفتم اما بخاطر بچه م ک کوچیک و سرم شلوغه فعلا وقت نکردم برم ادامه ش 

یعنی چی برم ادامش؟مگه چه کار خاصی لازمه که انجام بدیم؟

شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی.......اما حالا که به آن دعوت شدی زیبا برقص..
یعنی چی برم ادامش؟مگه چه کار خاصی لازمه که انجام بدیم؟

نامه ب فرشته مینوشتم با کاینات حرف میزنم دوره نامه ب پرودگار  رو انجام دادم و نتیجه دیدم داشتم ارتعاشم بالاتر میبردم به خواسته های بزرگم برسم ک فعلا ادامه ندادم 

نامه ب فرشته مینوشتم با کاینات حرف میزنم دوره نامه ب پرودگار  رو انجام دادم و نتیجه دیدم داشتم ...

کلاس رفتی؟

💟سلام 

عکس آتلیه که جدیداکلی طرفدار داره من اموزش میدم زمینه ها۵۰۰تامیدم بایدتبلیغ کنی میتونی پیج بزنی زمینه هارومیفروشی 

بادوتابرنامه باگوشی هست کارراحتی خودم اموزش میدم 

درامدش هم ب این صورت 

هرعکس از ۱۵تا۲۵میگیرن 

برای اموزشش ب یکی دیگ بدید۵۰ب بالا تا۱۰۰ میگیری 

براپس زمینه بفروشی ۳۰ 

این قیمت هارومیگیری کارمیکنی🤩💌