2777
2789
عنوان

سوره بقره

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 20 پست
کلا معجزه میکنه من برا ی مشکلی گذاشتم ن تنها مشکل م حل شد بلکه کلی ارامش و اسایش و برکت ریخت تو خونه ...

واقعا عزیزم 

چه خوب

قانون جذب چجوری کار میکردی عزیزم

من از خدا خونه میخوام عزیزم بهم راهنمایی میکنی چجوری جذب کنم 

واقعا عزیزم  چه خوب قانون جذب چجوری کار میکردی عزیزم من از خدا خونه میخوام عزیزم بهم راهنمای ...

مهمترین عاملش اینه که تو به این قانون و قدرت *باور* داشته باشی . بعد مثبت اندیشی کنی . مدیتیشن کن . ذهنت اروم بشه . میتونی یه موزیک اروم هم بزاری و به اهدافت فکر کنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا عزیزم  چه خوب قانون جذب چجوری کار میکردی عزیزم من از خدا خونه میخوام عزیزم بهم راهنمای ...

دوستم جذب رو بهم معرفی کرد اما خودش نمیتونست ازش جوابی بگیره چون باور یقینی نداشت اما من دیرتر از تون فهمیدم کلی از مشکلاتم حل شد

مهمترین عاملش اینه که تو به این قانون و قدرت *باور* داشته باشی . بعد مثبت اندیشی کنی . مدیتیشن کن . ...

عزیزم کتاب معجزه شکرگذاری را ندا برن رو خوندم

کار خوب پیدا کردم

ولی نمیدونم چرا حوصلم نمیشه دوباره برم بخونمش کاش شروع میکردم به خوندن

دوستم جذب رو بهم معرفی کرد اما خودش نمیتونست ازش جوابی بگیره چون باور یقینی نداشت اما من دیرتر از تو ...

غریزم همین باور که گفتی سخته

چون من الان خونه میخوام پول هم ندارم

مفصله بچه کوچیک دارم شیر میدم نمیرسم تایپ کنم تو گوگل سرچ کن استاد بصیری و عرشیانفر عالی هستن من عرشیانفر رو دنبال میکنم