unstoppable۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 117 عنوان کاربر..... 114 بازدید | 11 پست @هخامنش_بزرگ من قبول دارم که نباید اونجوری صحبت میکردم و از کارم دفاع نمیکنم اما میشه یکم مودب تر باشید؟چون من واقعا ناراحت شدم از طرز صحبت تون 💤 1401/03/14 | 23:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاستاا عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 5220 چیشده به درجهای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف میکنم میخندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99082 چیسده وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
پریگگ1382 عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 1706 از هخامنشیان بعیده علاقه رو باید جایی خرج کرد که ی شعوری پشتش باشه...
unstoppable۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 117 چیشده من یه پست نامناسب گذاشتم و قبول دارم اشتباهه حتی معذرت میخوام اما از حرف ایشون خیلی ناراحت شدم😔 💤
پاستاا عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 5220 من یه پست نامناسب گذاشتم و قبول دارم اشتباهه حتی معذرت میخوام اما از حرف ایشون خیلی ناراحت شدم😔 چی گذاشته بودی چی گفت عزیزم به درجهای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف میکنم میخندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
unstoppable۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 117 درست صحبت کردن با دیگران و مهربون بودن انقد سخته؟شایدم چون تازه عضو شدم جبهه میگیرید... 💤
unstoppable۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 117 چی گذاشته بودی چی گفت عزیزم یه خانومی یه عکسی گذاشتن منم گفتم این خانومه شبیه جوجه اردک زشته اون خانومم گفتن شاید خدا این قیافه رو به خودت میداد... 💤
پاستاا عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 5220 یه خانومی یه عکسی گذاشتن منم گفتم این خانومه شبیه جوجه اردک زشته اون خانومم گفتن شاید خدا این قیافه ... 😐واقعا گفتی؟حالا عیبی نداره باهم حرف بزنیدناراحتیارو بزارید کنار به درجهای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف میکنم میخندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
unstoppable۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 117 😐واقعا گفتی؟ حالا عیبی نداره باهم حرف بزنیدناراحتیارو بزارید کنار منظوری نداشتم گفتم که معذرت میخوام خواستم عذر خواهی کنم تاپیکو قفل کردن🤦♀️ 💤
پاستاا عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 5220 منظوری نداشتم گفتم که معذرت میخوام خواستم عذر خواهی کنم تاپیکو قفل کردن🤦♀️ اها عزیزم به درجهای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف میکنم میخندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!