2777
2789

سام اصغری رو دوست دارم جذابه واقعا 

الان بعد مدت ها تو اکسپلو دیدمش رفتم پیج زنش 

برگی نموند ک نریزه 

نه پشم دارم نه کرک نه پر نه حتی پولک برام موند 😐

جدی این عکس ها چیه زنش میزاره

یکم برید پایین خودتون نگاه کنین یک در میان 

عکس کاملا با بدن عریان گذاشته 🥴

حالا فرهنگ خودشونه ولی واسم عجیب بود 

این همه بازیگر و خواننده خارجی رو هم دنبال میکنم 

اینجوری نیستن ب هیچ وجه 😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بریتنی یه مدته دچار مشکلات روحی و افسردگی شده و کارای غیرعادی زیاد میکنه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
بریتنی یه مدته دچار مشکلات روحی و افسردگی شده و کارای غیرعادی زیاد میکنه

عه؟ نشنیده بودم 

خبرش کجا گفتن؟ 

من اوایل فکر میکردم واسه پول و اینا سام باهاش ازدواج کرده 

ولی جالبه طولانی شد ازدواج شون

نه ...برو نگاه کن پیج هالزی ، نیکی میناژ ، کاردی بی ، کارا دلوین ، کارداشیان ها همشون ..

این کاملا لخت لخته 

فقط یدونه قلب گذاشته پایین تنه ش 

نه یکی چند تا پست 

برام جالب تر بود چون همسرش به هرحال یه مرد ایرانیه🤣🤣

بریتنی بارداره؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

این کاملا لخت لخته  فقط یدونه قلب گذاشته پایین تنه ش  نه یکی چند تا پست  برام جالب ...

کسی که امریکا بزرگ شده و زنی رو با تفاوت سنی بالا با وجود مشکل افسردگی حاد و بچه قبول کرده کنارش یعنی اصلا ایرانی نیست🤣چون یک درصدم رگ ایرانی داشتا اصلا نمیرفت سمت بریتنی ...خیالت راحت ..اون قلبم واسش مهم نیست حتی نباشه