2777
2789

سلام وقت بخیر

شیرینی نارگیلی خوشمزه من

بسیار آسان و خیلی خیلی خوشمزه

مواد لازم

پودر نارگیل پر چرب ۲لیوان

پودر قند ۲ لیوان

۵ عدد سفیده تخم مرغ

وانیل ۱ ق غ

آبلیمو ۱ ق غ

روغن مایع ۳ ق

ابتدا پودر نارگیل 🥥🥥آسیاب کنید🍚
پودر قند +پودر نارگیل با هم مخلوط کنید.

حالا سفیده تخم مرغ را به پودر نارگیل اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا یکدست بشود.

پس از اینکه کاملا مخلوط شد ۴ قاشق روغن مایع اضافه کنید.

باید وقتی که انگشتتون خود را داخل مواد بگذارید گرم بشه اما دستتان نسوزد.

حالا مواد از بخار کتری بردارید.

به آن آبلیمو🍋و وانیل اضافه کنید🌸

وقتی دمای مایه خوب شد.

روی سینه فر کاغذ روغنی بگذارید.

و با قیف روی آن به شکل دلخواه بگذارید.

و در فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید.

وقتی که زیرش و بالاش طلایی شد پس آمده است.

بدون فر

همچنین می توانید بدون فر هم درست کنید.

فر دست ساز :یه قابلمه بزرگ تر از قالب یا سینی شیرینی تون میذارین روی گاز روی شعله متوسط یه کاتر فلزی یا در قابلمه کوچیک هم میذارداخلش و قالب یا سینی شیرینی تون رو میذارین روش روی در قابلمه با دم کنی میذارین تا شیرینی تون بپزه.

نوش جان😘🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خوب توضیح میدی اولش رو ؟ مایع اولیه رو گرما میدیم؟

بله وقتی که همه مواد باهم قاطی کردی روی شعله گاز روی بخار کتری به صورت غیر مستقیم هم میزنی تا دونه های شکر حل شوند باید حدی هم بزنی که وقتی دستت داخل مواد بگذارید گرم باشه اما دستت نسوزه و به هیچ وجه نباید بجوشه چون خراب میشه 

بله وقتی که همه مواد باهم قاطی کردی روی شعله گاز روی بخار کتری به صورت غیر مستقیم هم میزنی تا دونه ه ...

وقتی که سفیده را اضافه کردی با همزن برقی هم زدی یا فقط مخلوط بشه کافیه

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن