2821
2789
عنوان

تعبیر خواب

67 بازدید | 11 پست

کسی تعبیر خواب میدونه یه خوابی دیدم خیلی ذهنم درگیرشه

دیشب خواب دیدم که ی مار کوچک زرد رنگ پایین تختمه که من به شدت میترسیدم ازش بعد داداشم گفت بگیر بخواب شب بود اخه من گفتم من با این ماره که تو اتاقمه خوابم نمیبره بابامم گفت ک فلانی مار و ببر بیرون بعدشم از خواب پریدم نشد ک ببینم مار و بیرون بردن یا نه توروخدا بگین هر جا رفتم نشد ک تعبیرشو پیدا کنم چند بارم چن وقت پیش دیده بودم خواب مار

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مار دشمن هست انشاالله ک خیره صدقه بزار با آب تعریف کن البته چون مار کوچک بوده و نیشت نزده خیلی طرف ز ...

ینی چی با اب تعریف کن

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    
مار معمولا نماد ادمای موذی و دشمن هست و هشتاد درصد هم خودیا مامانم اینطور میگفت

من با خانوادم خیلی صمیمیم یجورایی واقن خوبیم

مار معمولا نماد ادمای موذی و دشمن هست و هشتاد درصد هم خودیا مامانم اینطور میگفت

عاها اینم بود وقتی گفتم که من با مار خوابم نمیبره داداشم گف بگیر بخاب این که با تو کاری نداره ولی من بشدت میترسیدم کلا من از حشرات ب جز مورچه میترسم

اهان خوشبحالتت پسس من مامام هر وقت خواب مار میبینه عمه هام یکاری میکنن😐🤦🏻‍♀️

خب خانواده منظورم مامان بابام و داداشم بودن قطعا تو هر قوم خویشی مشکل هست

یعنی شیر آب رو باز کن و بازگو کن هرچی دیدی رو

عاا بعد اونقت چیمیشه؟ ببخشید اخه برام جدیده اینا یه منه دهه هشتادی چجوری اینارو میدونه اخع