hayooladarparis مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 3471 عنوان بیاین لطفا 37 بازدید | 4 پست سلام اگه یه سالی باشه که آدم خوبی شده باشین(یعنی حجابتونو کاملا رعایت میکیند نمازاتونو میخونید دروغ کمتر میگید دل کسیونمیشکونید مهربونم وخوش اخلاق ..) بعد بایکی آشنا شده باشین که اونم پسر خوبی باشه باهاش راجب گذشتتون حرف میزنید؟یعنی بهش میگید قبلا بی حجاب بودید میگید نماز نمیخوندیذ میگید کلا آدم خوبی نبودید ؟خیلی احساس گناه میکنم سعی میکنم ادمخقوی باشم ولی حس میکنم بهش باید بگم حس میکنم گولش زدم .از یه طرفم فکر میکنم دلیلی ندارع بگم چون گذشته بوده و رفته میترسم بگم و نظرش راجبم عوض شه.چون میدونم توی ملاکاش نه زیبایی مهمه نه پول ..فقط میخواد یه دختر خوب و باحیا باشه .بگم بهش؟ 1401/03/14 | 20:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
carazygirl عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 31888 خیر گذشته ها گذشته شما هم عوض شدید تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
مثلا_بیتام عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 1236 گذشته به کسی ربطی نداره مگه پسرا نگران گذشتشون هستن موقع ازدواج قابل توجه کاراگاه های مچ گیر نی نی سایت😈کاربری دست چند نفره! 😈😈 قدیمی هستیم😈 تورو خدا اگه مخالف منی یا ریپ نزن یا مودبانه بگو دیگه نمیخوام تعلیق بشم🤬
چش_رنگیم عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 1464 نه لزومی نداره بگی...بدیت تو گذشته چی بوده؟ اینکه نماز نمیخوندی فقد؟ یا کار خاصی کردی؟