2777
2789
عنوان

قهوه کسی بلده بیاد

156 بازدید | 31 پست

من پدرم عاشق قهوه هست و همیشه از بیرون میخره برا خودشو مادرم میخواستم بدونم کسی بلده طریقه درست کردن قهوه رو بدون دستگاه؟!

با شیر یا بدون شیر اگه بلدین ممنون میشم برام بنویسین

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

لایک 

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدل دیگه ای بلد نیستین؟!

یه چیزی هم هست بهش میگن دله کمر باریکه و یه لوله داره با اون مثلا میریزی توش قهوه و اب رو و میذاری میجوشه و کف میکنه

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 

این روش خودمه

شیر رو به اندازه ی هر نفر یک فنجون و به ازای هر نفر یک قاشق چای خوری سر پر قهوه و به ازای هر نفر یه قاشق چای خوری سر پر شکر

رو رو هم میریزم زیرشو کم میکنم یه کم گرم شد هی هم میزنم و هی پف که کرد چند بار میزارم کنار هم میزنم بازم میزارم رو شعله یعنی اولین پفش خاموش نمیکنم 

بعد امادس

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

اب و قهوه رو تو یه ظرف کوچیک بزار رو اجاق گاز،  وقتی که خواست بجوشه و روش خامه بست،   ...

مرسی❤🌹

این روش خودمه شیر رو به اندازه ی هر نفر یک فنجون و به ازای هر نفر یک قاشق چای خوری سر پر قهوه و به ...

مرسی ممنونم گلم❤🌹