2777
2789

صبح از خواب بیدار شدم شلوار سفید پام بود

همششش ترشح زرد رنگ

خسته شدم هرچی قرص میخورم اصلا تاثیری نداره

عفونت و ترشح اعصابمو خراب کرده

چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی به این شدته دکتر حتما باید بری.لباس زیر و شلوار تنگ نپوش.همیشه خشک نگه ش دار.تو سرکه و این چیزا هم نشین بدترphواژن و به هم میریزه.تو دستشویی از جلو به عقب خودتو بشور

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

عنبرنسا دود کن خیلی عالیه ..به من یکی پیشنهاد داد انقدر خندیدم و مسخرش کردم .یه بار که از سوزش داشتم میمردم زنگ زدم دوتا دونه اورد برام بخدا اب رو اتیش بود 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

شلوار نخی گشاد یا دامن بدون لباس زیر بپوش .. ساپورت وشلوار ضخیم نپوش .. ژل شستشوی بانوان بگیر تو حمام خودت بشور صابون اصلا نزن اون ناحیه .. ماست و مواد پروبیوتیک بخور زیاد .. رحم و تخمدانت گرم بگیر سردی رحم باعث عفونت مکرر میشه .. دستمال کاغذی نزن خودت با باد خنک سشوار خشک کن. یه دوره کامل و سر وقت داروی آنتی بیوتیک خودت و همسرت بخورین . ایشونم نظافت خیلی رعایت کنه . آب زیاد بنوش .