2777
2789
عنوان

سوگ پدر

307 بازدید | 13 پست

امروز ۷۰ روزه که پدرم رو‌متاسفانه از دست دادم و حال خیلی بدی دارم و از دیدن اینکه روزا داره میگذره و زندگی جریان داره خیلی دارم زجر میکشم. دوس ندارم به زندگی عادی برگردم و بدتر از اون اینه که وقتی میبینم خونوادم دارن به زندگیشون برمیگردن و میخندن مثل سابق و شوهی میکنن با عمدیگه، عذاب میکشم و ناراحت میشم به شدت. همش با خودم میگم چطوری میتونن انقد زود دوباره بخندن؟ شوخی کنن؟ چطوری میتونن ؟ همش با خودم میگم حتما بابا براشون بی ارزش بوده و این فکرا واقعا داره عذابم میده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم خدارحمتشون کنه،اماخوشبختانه انسان عادت میکنه به هرچیزی،اینکه میخندن به معنای فراموشی وخوشحالیشون نیست،

فقط دارن عادت میکنن وبه اصطلاح دارن سردمیشن،

من پدرم۴ساله فوت کردن،بینهایت خوش رووخنده روام،اماشباکه همه میخوابن یه عالمه ازدلتنگی گریه میکنم،

اصلانمیتونم جلوکسی خودموناراحت نشون بدم وگریه کنم

عزیزم خدارحمتشون کنه،اماخوشبختانه انسان عادت میکنه به هرچیزی،اینکه میخندن به معنای فراموشی وخوشحالیش ...

خب همینکه میبینم دارن عادت میکنن و سرد میشن برام عذاب آوره. شاید از نظر شما حرفم غیر منطقی باشه ولی اخه ۷۰ روز خیلی کمه که بخوایم عادت کنیم و سرد بشیم. پدرمون و پاره ی تنمون رو از دست دادیم و این یه فاجعه ست آخه چجوری میشه که توی این فاجعه شوخی کرد و خندید. من وقتی این کاراشونو ‌میبینم زجر میکشم😢😢

من خرداد میشه چهارسال بابامو از دست دادم... سه سال از طرف خواهرام طرد شده بودم که چرا از این غم نمیای بیرون و باعث میشی تو فامیل همه فکنن ما دخترای ضعیفی هستیم....شاید خانواده ت تو این فکر هستن برا همین جلوی مردم میگن و میخندن که دشمن شاد نشید.... اما من هنوزم نمیفهمم چرا منو طرد کرده بودن... هنوزبغضام تو گلوم مونده خواهرم باهام حرف نمیزد... میرفتم زیر مزار پدرم میشستم گریه میکردم میگفتم بابا به دل خواهرم بنداز بامن حرف بزنه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 الان که حالم بهتر شده میگن بختطر خودت محلت نمیذاشتیم که زودتر خوب شی 😳😳😳😳😳😳😳 احمقانه ترین کاری بود که تو دوران سوگم باهام کردن 

من خرداد میشه چهارسال بابامو از دست دادم... سه سال از طرف خواهرام طرد شده بودم که چرا از این غم نمیا ...

تعجب میکنم که خواهراتون چرا این کارو کردن و چه منطقی توی کارشون بوده؟