2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 2595 بازدید | 58 پست
چیشد بلاخره رفتی یا ن

اره عزیزم رفتم چون رابطه خیلی کامل نبود خداروشکر اسیب وارد نشده بود فقط گفت یکم سایش پیدا کرده که اونم گفت بخاطر عفونت قارچی هست که داری 

جوان زحادثه ای صد سال پیر میشود گاهی....
اره عزیزم رفتم چون رابطه خیلی کامل نبود خداروشکر اسیب وارد نشده بود فقط گفت یکم سایش پیدا کرده که او ...

عه من حلقوی قبلا رفتم یبار 

ولی الان برا عقد می‌خوان ببرن منم رابطه داشتیم میترسم مشخص شده ولی خون اینا نیامده  یکی می‌گفت اگر پرسید رابطه داشتی بگی ن نداشتم یا بگی خون نیومده میگ سالمه  هیچی حالیشون نیس می‌گفت 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عه من حلقوی قبلا رفتم یبار  ولی الان برا عقد می‌خوان ببرن منم رابطه داشتیم میترسم مشخص شده ولی ...

آره تا رفتم نشستم ازم پرسید رابطه داشتی گفتم نه اصلا 

نگاه کرد گفت سایش داری عجیبه رابطه نداشتی 

گفتم نداشتم اصلا 

گفت آها بخاطر عفونت قارچی هست 

بعد گفتم نوعش چیه گفت حلقوی کامل توی رابطه خون میبینی حتما 

گفتم نامه بده گفت ما نمیدیم باید بری پزشکی قانونی 

آره تا رفتم نشستم ازم پرسید رابطه داشتی گفتم نه اصلا  نگاه کرد گفت سایش داری عجیبه رابطه نداشت ...

باع😂😂 خداکنع منم زاویه نشم جلوشون بشمم پسر خودشون بوده ولی خب آدم خجالت می‌کشه 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
باع😂😂 خداکنع منم زاویه نشم جلوشون بشمم پسر خودشون بوده ولی خب آدم خجالت می‌کشه 

کی میخوایی بری ؟

فضولیه میپرسم یه بار رابطه داشتی یا بیشتر ؟

کی میخوایی بری ؟ فضولیه میپرسم یه بار رابطه داشتی یا بیشتر ؟

حالا یکی دوهفته دیگ  بیشتر از یکبار 🙊آقامون خیلی سسکیع  ولی خب اخیرا نداشتیم چون میگن حلقوی جم میشه 

حالا یکی دوهفته دیگ  بیشتر از یکبار 🙊آقامون خیلی سسکیع  ولی خب اخیرا نداشتیم چون میگن حلق ...

رفتی اگه پرسید بگو نداشتم 

رابطه کامل داری و خون نمیاد ؟

شاید ارتجاعی هستی 

رفتی اگه پرسید بگو نداشتم  رابطه کامل داری و خون نمیاد ؟ شاید ارتجاعی هستی

اره ن اصلا خون نمیاد مثلا شاید تو ماه یبار یا دوبار بود بعد سری بعد ک میخواس وارد کنه ب سختی می‌رفت انقد تنگ میشد اره شاید ارتجاعی

اره ن اصلا خون نمیاد مثلا شاید تو ماه یبار یا دوبار بود بعد سری بعد ک میخواس وارد کنه ب سختی می‌رفت ...

شانس آوردی پس 😂😂ارتجاعی اصلا پاره نمیشه خون هم نمیاد همیشه هم تنگه 

همیشه دختری مگر موقع زایمان طبیعی 

شانس آوردی پس 😂😂ارتجاعی اصلا پاره نمیشه خون هم نمیاد همیشه هم تنگه  همیشه دختری مگر موقع زای ...

امیدوارم همینجوری باشه 🙊🙊🙊

هر موقع رفتی معاینه خبرشو بده ببینم چی گفتن و دکترای بکارت واقعا راست میگن یا نه 

چشم ممنون وقت گذاشتی ج دادی 

ن بابا حالیشون نیس یکی از دوستام رابطه داشت رفته بود برا طلاق معاینه پیش دکتر بعد گفته بوده رابطه داشتی گفته اره یبار ولی خیلی کامل نبوده گفته خون آمده اینم هول شده آمد بگه ن گفته اره بعد نوشته تو نامه آسیب دیده 😂 بعد رفته پزشک قانونی دکتر پزشک قانونی گفته شانس آوردی آسیبی ندیده سالمه سالمه حالا می‌گفت شوهرش تا دسته هرروز می‌کرده 😂

2790
2778
2791
2779
2792