2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 2595 بازدید | 58 پست

متأسفم واسه همچين خونواده ها!!! شما برو دكتر استرس نداشته باش برو معاينت كرد ميپرسه ك رابطه داشتي يا ن بگو نداشتم برگه سلامت ميده خوده دكترا هم ميدونن پرده وجود نداره قضيرو بگي دلش ب حالت نميسوزه چون اينا دارن از اين راه دروغي پول در ميارن 😏 وگرنه پرده اي وجود نداره و نخواهد داشت 

متأسفم واسه همچين خونواده ها!!! شما برو دكتر استرس نداشته باش برو معاينت كرد ميپرسه ك رابطه داشتي يا ...

واقعااا    ؟؟؟؟ بابا میگن میفهمن

آسودگی ام آنجاست که غباری بر چهره ی عدالت نباشد ⚖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعااا    ؟؟؟؟ بابا میگن میفهمن

الكيه بخداا 😭 تو گوگل به انگليسي سرچ كن هايمن میفهمي ك همش دروغهه!! اصلا شما برو دكتر زنان بگو اصلاا رابطه نداشتم دقيقا حرفاي خوده شمارو ميگه بهتون و یا بگو فکر میكنم پاره شده میگه خراش برداشته و همه حرفاي خودتونو ب خودتون ميزنه تنهااا کسي ك متوجه ميشه پزشك قانوني هستش ك اونم فقط تجاووز تشخيص ميده اگه آثارش مونده باشه! 

الكيه بخداا 😭 تو گوگل به انگليسي سرچ كن هايمن میفهمي ك همش دروغهه!! اصلا شما برو دكتر زنان بگو اصلا ...

برگاممممم پس  اون خون خون ک میکنن واسه همون ک انقباض میکنه آدم بدنشو و و رحم زخم  میشه درستههه؟

آسودگی ام آنجاست که غباری بر چهره ی عدالت نباشد ⚖
بله...  یادمه یه هم اتاقی م رفته بود پیشش  بهش گفته بود بکارت برای چند سال پیش از بین رف ...

همههه جاي دنیا آزمايش بكارت ممنوعه حتي سازمان بهداشتي جهان ممنوع کرده چون وجود نداره بازم ميل خودتونه میخواي باور كن یا نه نسل مامان بزرگا ادامه داره😏بيچاره بچه هاي آینده 

آدم چندشش میشه یهو بیان بشینن تو اتاق شب عروسی مراحل س ک س رو هم تماشا کنن 

بی شرما

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

همههه جاي دنیا آزمايش بكارت ممنوعه حتي سازمان بهداشتي جهان ممنوع کرده چون وجود نداره بازم مي ...

الان حرف من چ ربطی ب این جواب شما داشت؟؟؟؟!!!!!

جالبه بدونی ک توی شهر ما اصلا رسم بر این نیس ک عروس رو ببرن دکتر زنان ک معاینه بشه.....

اون هم اتاقی مم برا بیرجند بود 

حالا نمیدونم شما الان نسل نوزادی یا نسل ننه ننه مادربزرگت !!!!!!!😏😑

جوري ك شما گفتي وجود داره یعني هنو از نسل مادربزرگتي😂♥

الان من تاپیک زدم؟؟؟

مشکل نال منه؟؟

یه چیزی شنیده بودم ب اسی گفتم همین

من سه تا خواهرم ازدواج کردم

همه دختر خاله هام ازدواج کردن هیچکدوم نرفتن معاینه بکارت 

...کافر همه را بیش خود پندارد 

اگه من مادر بزرگم شما ننه مادربزرگ ننتی

چیشد بلاخره رفتی یا ن

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
2790
2778
2791
2779
2792