متأسفم واسه همچين خونواده ها!!! شما برو دكتر استرس نداشته باش برو معاينت كرد ميپرسه ك رابطه داشتي يا ن بگو نداشتم برگه سلامت ميده خوده دكترا هم ميدونن پرده وجود نداره قضيرو بگي دلش ب حالت نميسوزه چون اينا دارن از اين راه دروغي پول در ميارن 😏 وگرنه پرده اي وجود نداره و نخواهد داشت
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بله... یادمه یه هم اتاقی م رفته بود پیشش بهش گفته بود بکارت برای چند سال پیش از بین رف ...
همههه جاي دنیا آزمايش بكارت ممنوعه حتي سازمان بهداشتي جهان ممنوع کرده چون وجود نداره بازم ميل خودتونه میخواي باور كن یا نه نسل مامان بزرگا ادامه داره😏بيچاره بچه هاي آینده
11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩❤️👨بی هم میمیریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمیگیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏