2789
عنوان

عشق

74 بازدید | 10 پست

دوستان تا حالا شده قبلا یکیو دوست داشته باشین و به دلایلی نشد و سخت شکست خوردین..ولی بعدش فراموشش کردین ..به طوری که الان میبینیش..اصلا برات مهم نیس..تا حالا اتفاق افتاده؟

بنظرتون عشقه؟

فک نکنم عشقی بوده باشه از اولش

چون وقتی عشقت واقعی باشه حتی 50 سال بعدشم ببینیش بازم حس میکنی هنوزم عاشقشی

حالم اونجوریه که اخوان ثالث میگه: خواهم که به خلوت کده ای از همه دور، من باشم و من باشم و من باشم و منــــــ💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنطرم عشق فراتر از این حرفا نباید فراموش شه؟

بستگی به طرز فگر و روحیاتتون داره ..مسلما اون آدم توی خاطراتون موندگاره 

اما عشقش از بین میره 

چون با مرور زمان میفهمی احتمالا لایق اون همه ارزش و احترام نبوده  مخصوصا اگر عشقت یه طرفه بوده باشه یا اینکه اون طرف رهات کرده باشه

گذشته از همه اینا یه چیزی رو خوب فهمیدم

اگر از نمازو صبر  کمک بگیری ارامش خوبی پیدا میکنی 

بگو خدایا من تسلیم درگاه توام هرچیزی که برای صلاح دیدی 

فقط بهم کمک کن ارامش و حال خوب پیدا کنم 

اگر بعد از مدتی پیدا نکردی 

بیا هرچی دوس داشتی بگو

من قبلا یکی رو خیلی دوست داشتم فک میکردم هیچ وقت نمیتونم فراموشش کنم ولی الان ب اون روزام میخندم ..دوست عزیزم همه آدما یکی رو توی قلبشون دوست دارن شاید نشه فراموش کرد ولی برات عادی میشه ...من الان میدونم که بهش نمیرسم ولی تو قلبم نگهش داشتم هیچ جوره هم نمیتونم بیرونش کنم 

من قبلا یکی رو خیلی دوست داشتم فک میکردم هیچ وقت نمیتونم فراموشش کنم ولی الان ب اون روزام میخندم ..د ...

سخته بخدا...بخصوص اکه در دسترس نیس و نتونی بهش برسی باید فراموشش کرد🚶🏼‍♀️

بستگی به طرز فگر و روحیاتتون داره ..مسلما اون آدم توی خاطراتون موندگاره  اما عشقش از بین میره& ...

اره خو من الان فراموشش کردم ..و الان که ببینمش اصلا برام مهم نیس..ولی الان دوباره از یکی خوشم اومده..بازم میترسم..و نمیدونم سرانجامش چیه..و کمک خدا و صبر هم عالیه