2777
2789

ممنون میشم بگین ❤ برای کسی که سابقه کار زیاد داره منظورم نیست همین چن سال اول جقدر میگیرن اموزش ابتدایی ؟؟ به نظر شما اوکی هست فرهنگیان ؟؟ مامانم میگه نرو چون دانشگاهش جداست برو یه جا که پسر هم باشه بتونی شوهر کنی 😑 من واسم حقوقش مهمه که در حد نرمال باشه 

البته به پرستاری هم علاقه دارم ولی میگن پرستاری خیلیی فرسایشیه

❤️❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این اوضاع اقتصادی بعید میدونم دانشجو ها فکر ازدواج باشن🤭

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤

دانشگاه فرهنگیان تک جنسیتی هستش

در مورد حقوق هر کی یچیز میگه ولی میدونم هرساله یه مبلغی اضافه میشه

حرف مادرتون هم برام خیلی جالب بود  

الان دیگه بخاطر مصاحبه قبولی فرهنگیان از پرستاری سخت تره ولی امسال ظرفیت ها رو دوبرابر کردن

درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید
اشتباه میگن خواهر من با ۱۴ سال سابقه ۷تومن میگیره خودم دانشجو فرهنگیانم حدود ۴ تومن میگیرن حتی پا ...

نه یسوالی داشتم یعنی شما دانشجویی طرفای ۴ میگیری ؟؟؟ منظورم اینه وقتی وارد کار شی لیسانستو بگیری چقدر میگیری ؟ و اینکه ایا بنظرت فرهنگیان اوکی هست یا نه و اموزش ابتدایی هستی؟؟؟

❤️❤️❤️

نه یسوالی داشتم یعنی شما دانشجویی طرفای ۴ میگیری ؟؟؟ منظورم اینه وقتی وارد کار شی لیسانستو بگیری چقد ...

امسال حکم شده۵۶۰۰ ولی دریافتی مشخص نیست فعلا چون کسریات مشخص نشده دقیق اگر همون ۲۰درصد باشه حدود۳۶۰۰اگر بشه ۴۵درصد میشه۲۶۰۰ اینطورا

خیر من دبیری میخونم

2790
2778
2791
2779
2792