2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 26 پست
نه محسوب نمیشه حرف مردم برام مهم نیست ولی خودم به این اعتقاد دارم که یه مرد فقط یکبار عاشق میشه پس ...

من اینو باور ندارم ک ی پسر یه بار عاشق میشه چون محاله ممکنه 

من مطمنم خدا منو به تک تک آرزوهام میرسونه.....خدایا شکرت بابت همه چیز

مطلقه ک محسوب نمیشه ولی من دوست ندارم با ادمی با این شرایط ازدواج کنم چون حس میکنم اولینش نیستم 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نه بابا،مردم اگه این اتفاق واسه خودشون میفتاد هزار جور اسم براش انتخاب میکردن الان چون واسه یکی دیگس ...

دلم خیلی واس طرف میسوزه 🙂🙂خیلی بهم نزدیکه میخاد ازدواج کنه اما باید با زن مطلقه 

چون بهش دختر نمیدن و همه میگن قبلا زن داشته 

هر چی میگه اسمش تو شناسنامم وقتی نیومده چجوری زنم بوده اما...‌

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

ببین کسی که ادعا می کرد دوستم داره 

دوسال قبل با یک دختر همسن من نامزد کرده بوده دیوانه وار همو می خواستن از حرفاش معلوم بود 

بعد از حرفاش فهمیدم چون دختره توقع بالایی داشته مادرش  با یک استوری بهش خاتمه داده 😐

من گفتم یعنی اونقدر حست برات ارزش نداشته یک حس و رابطه رو این جوری تموم کنی 

بعدش فهمیدم جنگیدن بلد نیست کارش فقط خوش اومدن هست بلد نیست به دستش بیاره و...

باید علت بهم خوردن رو خوب برسی کنی شاید دلیل بهم خوردن آینده شما هم باشه 

ولی در کل مطلقه محسوب نمی شه

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
مطلقه کلا حرف زشتیه! اینطور حساب کنی که ۹۰درصد پسر دخترا مطلقه میشن چون دوست پسر دوست دختر داشتن!

احسنت

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨
من اینو باور ندارم ک ی پسر یه بار عاشق میشه چون محاله ممکنه 

من اعتقاد دارم بهش

چون تمام اولین ها رو با اون تجربه کرده امکان نداره فراموشش کنه

حتی مورد دیدم مرده زنشو طلاق داده (دیگه بالاتر از ازدواج نیست که) با یکی دیگه ازدواج کرده و بعد چند سال دوباره برگشته به زن اولش

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

دلم خیلی واس طرف میسوزه 🙂🙂خیلی بهم نزدیکه میخاد ازدواج کنه اما باید با زن مطلقه  چون بهش دخت ...

صبر کنه عزیزم صبرررر،مورد عالی پیدا میشه ان شاءالله.خودشو بخاطر حرف مردم تو هچل نندازه

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍
ببین کسی که ادعا می کرد دوستم داره  دوسال قبل با یک دختر همسن من نامزد کرده بوده دیوانه وار هم ...

بهم خوردن ب خاطر دختره بوده 

اینا میخواستن برن ترکیه زندگی کنن بعد ازدواج 

بعد پسره گفته من برم شرایط کاریم رو فراهم کنم میام ازدواج کنیم بریم 

اما دختره قبل این بلند شده رفته و گفته اگ منو میخای باید دنبالم بیای همینجا ازدواج کنیم مگه چی میشه خونواده ها نباشن😐😐😐انقد سر خود بوده اینم گفته زشته نباید اینکارو میکردی و تنهایی میرفتی بعدم من نمیتونم بدون ازدواج بیام اونجا ازدواج کنیم اونم بدون خونواده 

ب تفاهم نرسیدن و نامزدی بهم خورده

من اعتقاد دارم بهش چون تمام اولین ها رو با اون تجربه کرده امکان نداره فراموشش کنه حتی مورد دیدم مر ...

چون بهتر اون پیدا نکرده هر پسری بهتر قبلی پیدا نکنه برمیگرده بهش شک نکن....مثال طرف دوراشو زد برگشت همینه

من اعتقاد دارم بهش چون تمام اولین ها رو با اون تجربه کرده امکان نداره فراموشش کنه حتی مورد دیدم مر ...

چ اولین هایی

ن مسافرتی 

ن عروسی 

ن جشنی 

ن عقدی 

ن بچه ای 

ن رابطه ای 

هیچی 

پس اینجوری باشه همه اونایی ک قبلا دوست بودن چی میشن پس ؟؟🙂

چ اولین هایی ن مسافرتی  ن عروسی  ن جشنی  ن عقدی  ن بچه ای  ن رابطه ای ...

اصلا همچین چیزی نیست شاید قبلا بوده این دوره زمونه پیدا نمیشه کی بعد کی مرده انقد دیگه فراوونی دوست دختر پسر هست ک عشق زیر سوال میبرن

بهم خوردن ب خاطر دختره بوده  اینا میخواستن برن ترکیه زندگی کنن بعد ازدواج  بعد پسره گفته ...

یه جورایی شبیه هم بودن 

دختره هم می خواسته حجابش برداره 

ولی من حس می کنم ریشه عمیق تر از این حرفا بوده 

درکل الهی همه خوشخبت باشند✨🌱💚🦋🍃

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚