2777
2789
عنوان

ازدواج

479 بازدید | 26 پست

بچه ها بنظرتون مردی ک قبلا نامزد داشته (عقد نبوده ها فقط نامزد ) و بعدش ب دلایلی جدا شدن 

فردیه ک قبلا متاهل ب حساب میومده؟؟و الان مطلقست؟؟نظر شما چیه؟؟؟

با این مرد ازدواج میکنید ؟؟

حرف مردم مهمه واستون؟؟

ب نظر من ک این نظریات اشتباهه همون‌جوری ک‌ دوستی ها هست این نامزدی هم مثل اون میمونه پس نباید این مرد مطلقه خطاب بشه 

نظر شما چیه؟؟

من خودم ازدواج کردم ها 😑😂😂الان منو نصیحت نکنید 

این برام سوالع یکی از اشناعامون اینجوریه بعد همه میگن ی بار زن گرفته 😶😶☹️☹️در صورتی ک بعد خواستگاری فقط نامزد شدن تا بیشتر بشناسن همو

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جایزه منو ندادی😂😂

درخواست ندادی عزیزم در خواست بده چشم

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

نه محسوب نمیشه

حرف مردم برام مهم نیست ولی خودم به این اعتقاد دارم که یه مرد فقط یکبار عاشق میشه

پس رد میکنم چون مطمئنم بهش فکر میکنه

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

ن چه نگرشیه...والا اونا ک مطلع بودن این دوستی ها پس چیه بدون اطلاع شاید در یک سال با چند نفر اشنا بشن پس اصلا اینجوری نیست

من مطمنم خدا منو به تک تک آرزوهام میرسونه.....خدایا شکرت بابت همه چیز
نامزدی واسه آشنایی بیشتره  بنظرم اگ بهم بخوره طرف متاهل ب حساب نیومده

موافقم

چه مسخرن عقایدشون 

دوست که نباید بشی چون درست نیست 

خاستگاری هم اگر. اومدی باید حتما حتما همون طرف رو بگیری بر خلاف چیزایی که ازش فهمیدی وگرنه مطلقه ای!

یه سیستم میزاشتن شانسی ازدواج کنن بهتر جواب میداد

نه بابا،مردم اگه این اتفاق واسه خودشون میفتاد هزار جور اسم براش انتخاب میکردن الان چون واسه یکی دیگس میگن قبلا زن داشته

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍
ن چه نگرشیه...والا اونا ک مطلع بودن این دوستی ها پس چیه بدون اطلاع شاید در یک سال با چند نفر اشنا بش ...

دقیقا

مطلقه کلا حرف زشتیه!

اینطور حساب کنی که ۹۰درصد پسر دخترا مطلقه میشن چون دوست پسر دوست دختر داشتن!

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...