2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

260 بازدید | 12 پست

از خانواده پایه ای که باهاشون بری بیرون یا مسافرت. نه طرفای شوهرم اونطوری ان.اصلا با کسی رفتوامد نداریم بچم همش حوصلش سرمیره میبریمش پارک اونجا هم چون همبازی نداره میگه بریم خونه هممون دپرس شدیم دلم بحال خودمون میسوزه.تا وقتی دوستم واحد بغلیم بود اصلا اینچیزاحس نمیشد.مغرور شدم پسشون زدم الان اوناهرروز یجان بافامیلاشون رفتوامد داره ماموندیم تکو تنها.قدر رابطه هاتونو بدونین چون وقتی ازدستش میدی تازه جای خالیش حس میشه

خب باز باهاشون برین بیرون بگردین

یک عدد ❤ مهربان❤ هستم 😁😻بچه ها من یه دونه ❤ پسر ❤دارم گفتم بگم بهتون دروغ گو نشم😘...❤خدایاااااا خیلیییییی دوستتتت دارمممممم❤.میشه مراقب خانواده م باشی میدونی که نفسم به نفسشون بنده🙏❤🙏❤خدا جونم با اینکه سختی زیاد کشیدم ولی با دادن عشقم همه رو برام جبران کردی ممنونم ازت خدای خوبم🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

وا پاشو با شوهرت برو بیرون جایی چرا خوشیاتو با دیگران پیوند میزنی؟

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب باز باهاشون برین بیرون بگردین

بدجوری بهم خوردیم.ازش معذرت خواستم باهام خوب حرف زد ولی گفت دیگ امکان نداره بازم باهم باشیم چون شوهرش دیگ هیچوقت قبول نمیکنه حقم داره من حرفای بدی بهشون زدن شوهرش شک کردبه زنشو شوهرمن.بد خراب کردم

بدجوری بهم خوردیم.ازش معذرت خواستم باهام خوب حرف زد ولی گفت دیگ امکان نداره بازم باهم باشیم چون شوهر ...

ای وای چه بد😔

یک عدد ❤ مهربان❤ هستم 😁😻بچه ها من یه دونه ❤ پسر ❤دارم گفتم بگم بهتون دروغ گو نشم😘...❤خدایاااااا خیلیییییی دوستتتت دارمممممم❤.میشه مراقب خانواده م باشی میدونی که نفسم به نفسشون بنده🙏❤🙏❤خدا جونم با اینکه سختی زیاد کشیدم ولی با دادن عشقم همه رو برام جبران کردی ممنونم ازت خدای خوبم🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
وا پاشو با شوهرت برو بیرون جایی چرا خوشیاتو با دیگران پیوند میزنی؟

امتحان کردم ولی نمیشه بخدا.خودت یه هم صحبت میخای بچت باید بایکی بازی کنه.ما تو رابطه هامون خیلی خوبیم خیلی بها میدیم خیلی کمک میکنیم.اینچیزا دیدم ضرر بخودم شد. کات کردم باهمه نتونستیم تعادل رو نگه داریم.حاضرم همونطوری باشه ولی باشه

امتحان کردم ولی نمیشه بخدا.خودت یه هم صحبت میخای بچت باید بایکی بازی کنه.ما تو رابطه هامون خیلی خوبی ...

نمی فهمم دوست داری ازت سوء استفاده بشه فقط برای اینکه همدم داشته باشی؟

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
اونو میتونستم مدیریت کنم.اگ شوهرم میزاشت

خب این همه آدم دور و بر هست اگر آدم برونگرایی هستی عین خواهر من راحت میتونی دوست پیدا کنی...خواهر منم مثل تو شوهرش از دوستاش خوشش نمیومد میگفت رفت و آمد نکن اینم میرفت با یکی دیگه دوست میشد...

خب این همه آدم دور و بر هست اگر آدم برونگرایی هستی عین خواهر من راحت میتونی دوست پیدا کنی...خواهر من ...

اره.راحت دوست پیدا میکنم زود جوش میخورم.بخدا خیلی دلم میخاد یه دوست جدید پیدا کنم ولی اخه یه زن خونه دارم جایی نمیرم.

اره.راحت دوست پیدا میکنم زود جوش میخورم.بخدا خیلی دلم میخاد یه دوست جدید پیدا کنم ولی اخه یه زن خونه ...

خوب یه زمانایی برو بیرون با بچت پارکی جایی...کسی پیدا میکنی...

اسی مشکل پسرت سیزده سالت دوستا و رفقای نابابه. سعی کن محل زندگیتو تغییر بدی تا با دوستاش تموم کنه. و اینکه تو خونه انقدری برای مسافرت و اینها وقت بزار ک دچار کمبود محبت نشه بره بیرون

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)