2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منکه لیسانسشو داره کارگری میکنه آخه همه جا سابقه کار میخواد کمک حسابدارم سابقه حساب نمیشه باید کار با نرم افزارارو بلد باشی وگرنه همینجوری بدرد نمیخوره نرم افزارام که خیلی گرونن 

انواع محصولات چاقی و لاغری وپوست برای اطلاع از قیمت و مشاوره در واتساپ یا روبیکا و... پیام بدید09399454750
الان یه کلمه مد شده هرکی هرچی میگه میگن اشباعه تو کار خودتو بکن هرکی تو هرچی کارش خوب باشه م‌فق میشه

دقیقا  سر همین یه کلمه بدبخت شدم  

به کسی که به ویژه در سنین جوانی طاقت تحمل وجود خسته کننده ی دیگران را ندارد و به حق از معاشرت با آنان ناخرسند می گردد و به انزوا رانده می شود، توصیه می کنم که عادت کند، قدری از تنهایی خویش را به همراه خود به جمع ببرد، یعنی بیاموزد که حتی در جمع نیز تا اندازه ای تنهایی خود را حفظ کند، هر چه می اندیشد فورا ابراز نکند و همچنین آنچه را که می گویند زیاده به جد نگیرد،, و از دیگران نه از حیث اخلاقی، نه عقلی انتظار بسیار داشته باشد و بنابراین بی اعتنایی را در برابر نظرات آنان در خود استوار کند که این مطمئن ترین روش برای اعمال شکیبایی در خور تحسین است   شوپنهاور / در باب حکمت زندگانی🌻 خدایا بهم صبر بده رنج این روزامو تحمل کنم 😔🙏🏻

نمیدونم من رشتم این نبود

ولی چند روز پیش دوستمو دیدم واسه کاراموزی از ماه دیگه میخواست بره پدرش تو یه شرکتی کار میکنه واسطه شده که اینم فعلا بره اونجا به عنوان کار آموز

اشنا داری کمک بگیر

خیلی کار هست براش به عقلت رجوع کن الان که دولت رو مالیاتها سخت گیر شده و هر بنگاه اقتصادی از مغازه کوچیک تا آرایشگاه ها و شرکتهای بزرگ باید شفافیت مالیاتی داشته باشن چیزی که مورد نیاز تمام کارها هست حسابداره 

هم زمان با رشته ایی که میخونید برید دوره نرم افزار حسابداری هم اسم بنویسید اونقدرم گرون نیستکه دوستان عنوان کردن نهایت 3 تومن بعد همون موسسه بخواید یه کار کوچیک حتی رایگان هم براشون انجام بدین در عین حال کتابهای قوانین مالیات و حسابداری رو بخوتید تو سایتها هم اطلاعات به روزی هست مطمئن باشید بیکار نمیمونید