2777
2789
سلام گلم من این آز و دوم اسفند انجام دادم و چند روز دیگه جوابش میاد
فکر نکنم با یه سقط لازم باشه ، من بعد از 4 سقط این آز و انجام دادم و دلیل دوم این بود که ازدواجم فامیلیه
و نی نی هام به 3 ماه که می رسه دیگه قلب نداره و رشدشون متوقف میشه
من به تشخیص دکترم این آز و انجام دادم
چون همه آزهای دیگه ای که انجام دادم و عکس رنگی رحم سالم بودن دکی با توجه به اینکه تو سه ماه اول سقط می کردم گفته احتمالاً مشکل کرموزومی هست و باید این آز رو انجام بدم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سحر جون ممنونم که جوابمو دادی و امیدوارم به زودی مشکلت برطرف شه
این ازمایش رو ابن سینا به من دستورشو دادن با توجه به اینکه من خودم هیج مشکلی ندارم وهمینطور عکی رنگی هم مشکلی نبود . انجا بهم گفتن که چون سقط کردی وای وی اف هم کرده بودی باید حتما این تست رو انجام بدی البته کلی ایتمهای دیگه هم بود که من هیچکدوم رو انجام ندادم اتفاقا من جنینم قلبشم تشکیل شده بود
دقیقا برای منم همینطور هرچی ازمایش رو زمین وجود داره برام نوشتن من سوال کردم گفتن 1200 و250 هزار هم آزمایشهای همسرم می شه من از پزشکهای مرکز کریم نژاد سوال کردم طبق گفته شما گفتن این ازمایشها برای سه بار سقط به بالاست منم از خدا خواسته هیچکدوم رو انجام ندادم اما نمی دونم کار درستی کردم یا نه؟
فکر می کنم ابن سینا بیشتر برای هزینش اینا رو می نویسه چون کم پولی هم که نیست پطشکی هم که تئ تلوزیون اومده بود همین نظرو داشت که زیر سه بار لاز م نیست

منم توی رویان انجام دادم سیما جان و خدا رو شکر مشکلی نبود من واسه این دادم چون هورمون اف اس اچم شدیدا بالا بود و هم اینکه ازدواجمون فامیلیه
خدای من خدایست که اگر سرش فریاد بکشم : به جای دست رد به سینه ام ، نوازشم می کند و می گوید : من که میدانم جز من کسی را نداری ...!
توی این آز ازت خون میگیرن بعد یکی دو ماهم جوابشو بهت میدن توی جواب تصاویر کروموزاماتو نشون میده که ببینن از نضر ظاهری مشکلی داره یانه ایشالا چیزی نیست نترس برو انجام بده ضرر نمی کنی
خدای من خدایست که اگر سرش فریاد بکشم : به جای دست رد به سینه ام ، نوازشم می کند و می گوید : من که میدانم جز من کسی را نداری ...!
آره عزیزم انجام بده چیزی نیست خودت خیالت راحت تر میشه تازه اینقدر هم جالبه کلی کیف می کنی از دیدن کروموزومات ههههههههه
نمی دونم لازمه یا نه
ولی همینطور که میگین ابن سینا تا جایی که بتونه برای یه نفر آز مینویسه و پول میگیره
من هم هنوز جواب آزهام نیومده که ببینن مشکلم چیه پیشنهاد لاپراسکوپی بهم دادن
بهشون میگم با وجود اینکه عکس رنگیم مشکلی نداره و 4 بار باردار شدم لازمه ( مگه لاپراسکوپی برای اطمینان از وضعیت لوله ها نیست ) من که باردار میشم پس لوله هام مشکلی ندارن
نمی دونم بخدا
در دوران بارداریم قرض آ اس آ مصرف می کنم
اما دکتر ایمونولوژیست ابن سینا هم با توجه به شرح حالی که از خودم و خونواده ام گرفت احتمال لخته شدن خون و نرسیدن خون به جنین رو دلیل سقط هام دونست