2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بیشتر از ده سال هست که صفرامو عمل کردم وهمه چی میخورم وشکر خدا تاالان هیچ مشکلی نداشتم

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی

روش شگفت انگیز که خودم امتحان کردم (مواد لازم 1-پوردسنگناک (سولفات منیزیم) خودم مارک بوعلی استفاده کردم - 2-روغن زیتون خودم مارک لادن استفاده کردم 3-روغن کرچک 4- سلفون 5-گریفروت 6- آب سیب فراوان) از دارو گیاهی پودر سنگناک بوعلی بگیرید 6 روز قبل از مصرف هر روز 1 لیتر آب سیب تازه و طبیعی مصرف کنید 3 روز مانده به تخلیه به جای غذا آب میوه تازه (آب سیب - آب لبو - آب کرفس و آب هویج تازه مصرف کنید) و سبزی جات خام یا بخار پز مصرف کنید روز موعود که روز تخلیه می باشد از سر صبح تا ساعت 1 بعد از ظهر همون  آب میوه ها البته امروز بدون پالم و آب زیاد و کمی سبزیجات خام مصرف کنید از ساعت 1 تا ساعت 5.5 هیچی حتی آب ننوشید و نخورید ساعت 5.5 یک قاشق پودر سنگناک در یک لیوان آب حل کرده بنوشید و یک لیوان آب روی آن بنوشید که مزه تلخیش بره دیگه هیچی ننوشید تا ساعت 7.5 ساعت 7.5 دوباره به همون روش یک قاشق پودر مصرف کنید دیگه باید روده تون به کار بیفته و کاملا تخلیه شود یعنی ساعت 9 شب باید دفع به صورت کامل مایع باشد اگر اینگونه نشد (چون تا تخلیه کامل روده انجام نگیرد کبد اجازه باز شدن مجرا ها نمی دهد) یک بار دیگر پودر مصرف شود تا ساعت 10 که روده کامل تخلیه شد روی شکم سمت راست (روی کبد را با روغن کرچک آغشته کرده و روی آن سلفون بپیچید) یک کیسه آب گرم آماده کنید نصف لیوان روغن زیتون مرغوب را با آب دو گریفروت که پالم آن گرفته شده است مخلوط کرده و با هم زن کامل مخلوط شود کنار رختخواب ایستاده و مخلوط روغن زیتون و گریفروت را سر بکشید و به رختخواب رفته (زیر سر بلند باشد) و کیسه آب گرم را روی کبد بگذارید و به طرف راست و یا به پشت بخوابید ساعت 6 صبح بیدار شوید و یک قاشق پورد را به روش قبل مصرف کنید تا ساعت 8 صبح هیچی نخورید ساعت 8 دوباره یک قاشق پودر مصرف کنید تا ساعت 10 صبح هیچی نخورید از ساعت 10 صبح کم کم نوشیدن مایعات مانند آب میوه را شروع کنید از ساعت 6 صبح  تخلیه سنگها شروع می شود تا شب ادامه دارد یک صافی را روی کاسه توالت گذاشته و سنگها را جمع آوری کنید اگر دقیق انجام شود نتیجه شگفت انگیزه من خودم 2 بار انجام دادم چون تعداد سنگهام خیلی زیاده سنگ با اندازه 3 سانتیمتر بدون هیچ مشکلی دفع شده باید هر سه هفته یکبار تا تخلیه کامل کیسه صفرا و کبد ادامه بدم - شفا نزد خداوند است-  این روش ابداع آندریاس موریتز که از طب باستانی هند (آیورودا) می باشد بعد از تخلیه و بازیابی سلامت  بنده را دعا کنید و یک فاتحه هم برای آقای موریتس بخونید

2790
2778
2791
2779
2792