2777
2789

درد شدید نزدیک به تخمدان ها میگیره ول میکنه 

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بتای خون ضعیف باشه یا متوقف بشه

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂

لکه بینی یا خون ریزی 

بد شونه هم گاهی درد میگیره 

فکر نکن به این چیزا

اگه خدا بخواد بچه بمونه خودش می مونه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

اینه، چندروز پیش درد خیلی خیلی شدیدی داشتم زیر شکم و الآنم هنوز حس سنگینی تو مثانه دارم ببخشید موقع ...

مثبته 

یه دکترمیرفتی

درد شدید نزدیک به تخمدان ها میگیره ول میکنه 

درد شدید پنجشنبه داشتم که معده هم درد میکرد حتی پشت معده و کمرم، زیر دنده های راستم همه گرفته بود، دکتر قرص معده و آمپول معده داد تا فرداش خوب شدم الان فقط یه حس سنگینی دارم و وقتی خیلی بایستم تیرمیکشه 

مثبته  یه دکترمیرفتی

پنجشنبه رفتم بیمارستان ، فقط قرص و آمپول معده دادن،و سونو نوشت ک تا بعدتعطیلات سونوگرافی شون نیست،از یه پیج هم ک ماما بود پرسیدم گفت سونو هم بری الان چیزی نشون نمی‌ده زوده. ۵ هفته ام

درد شدید پنجشنبه داشتم که معده هم درد میکرد حتی پشت معده و کمرم، زیر دنده های راستم همه گرفته بود، د ...

عزیزم حتما برو دکتر 

چون وایل بارداری بلاخره دل درد هست

ولی وقتی بارداری غیر عادی باشه خون ریزی دردای شدید و‌... داره 

انشالله که چیزی نیست ولی اگه دردات زیاد شد حتما برو بیمارستان 

اینه، چندروز پیش درد خیلی خیلی شدیدی داشتم زیر شکم و الآنم هنوز حس سنگینی تو مثانه دارم ببخشید موقع ...

چرامیترسی خب 

اگه چیزی نباشه خودت پریود میشی

شما که فعلا نمیخواستی انقدر توفکر نرو...منم بی بیچکام هاله مینداخت آزمایشم مثبت شد ولی بابتای کم.... بعد ۱۲روز از موعدم پریود شدم فهمیدم شیمیایی بوده

فقط همش هی بی بیچک حروم کردمو خودمو عذاب دادم

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

خداروشکر فعلا خونریزی و لک ندارم...توروخدا برام صلوات بفرست ، خیلی نگرانم خیلی .

نگران نباش

خیلیا بودن که با قرص اورژانسی بارداری سالمی داشتن

پنجشنبه رفتم بیمارستان ، فقط قرص و آمپول معده دادن،و سونو نوشت ک تا بعدتعطیلات سونوگرافی شون نیست،از ...

۵ پنج هفته زوده حالا صبرکن تا این دو روزم بگذره که میکن سونوگرافی نیست  بد برو آزمایش بده بتای خونت چک بشع یه سونوهم برو که دیگه خیالت راحت شه

من  ۸ هفته بودم متوجه شدم بارداری خارج از رحم دارم