2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین 🙂🥴

241 بازدید | 48 پست

سلام بچه ها یکی هست یکی از همکارام که حس میکنم منو دوست داره میخوام شما هم نظرتون رو بگین باشه بچه ها همکار مجازی که باهاش ۶ ماهه حرف میزنم و عین دوتا همکارم باهم ولی اون خیلی کاربلد تر و با پرستیژ تره یه روز تو لایو بودیم یه چیزی پرسید از جمع که من گفتم آره اوکی این کارو بکن گفت چون شما میگی حتما این کارو میکنم و روز بعدش که تولایو بودیم بااینکه من تازه اصلا وارد اون فضای کاری شدم توی لایو از من بابت حضورم تشکر کرد و گفت متوجه بودم که همراهمون بودین روز دختر هم بهم تبریک گفته استوری های واتساپمو هرروز میبینه و به من میگه خواهر جون که البته من اول بهش گفتم داداش حالاحس میکنم نسبت به قبل باهام صمیمی تر شده به نظرتون ممکنه دوسم داشته باشه البته من فقط می‌خوام بدونم 

عاشقته طفلی 😂

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدی 😅😅😅

من که به عاشقی تعبیر کردم 😍😂

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
آخه جوری میگه خانوم فلانی مرسی که تو لایومون حضور داشتین آدم میمونه ولی هیچ وقت تا الان هموندیدبم فق ...

همون دیگه 

چون دوست داره اینجوری میگه

جدی 😅😅😅

اوم 

تجربه دارم 😂

اخه میترسم شغلمون رو بگم لو برم ولی کار تو اینستاگرام دیگه 😅

نه خیلی بزرگه 

مثلا آنلاین شاپ

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂