2777
2789
عنوان

عمم بهم میگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 36 پست

خب حق داشتی

باید بهش میگفتی عمه توخیابون که نپوشیدم.بعدشم خودت موقعی که هم سن من بودی پتو یا برزنت دورت میگرفتی تو عروسی

رشته ای گر بُگسست میتوان وصلش نمود..لیکن گره اش در کاراست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره همه خانم بودن چون اقوام نزدیک بود وسط میرقصیدم ،ولی هر چی باشه به اون اصلا چه ربطی داره

اشکال نداره گلم به دل نگیر... 

شاید منظور نداشته. 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

من توعروسی خالم لباس کوتاه پوشیدم البته با جوراب بلند رنگ پا خانوماازاقایون جدابودن 

همش ترس ازخونواده پدریم داشتم منونبینن هی میرفتم یه گوشه اخرش زهرمارش کردن برام مادربزرگم وعمه ام منو دیدن هیچوقت چشم دیدنم نداشتن تازه میرفتم ازمجلس بیرون چادرمیپوشیدم اینا تاتونستن بم وصله چسبوندن چقدناراحت شدم اونشب همش۱۵سالم بودیادمه 

. 🌻🌻💚

حالا من برا برادرزادم دامن میدوزم اونا میگن بلند بدوز من کوتاهش میکنم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
عمه ها فقط خوب برادرزادشون رو میخوان  من که خیلی غیرت دارم رو برادرزاده هام اصلا نمیخوام کسی پ ...

باید قبول کنیم همه عمه ها مثل هم نیستن عمه های من همه اوکی و پایه هستن واقعا روم غیرت دارن ولی دوستام اطرافیان دیدم که عمه فقط میخواد بچزونه برادرزادشو

بگو من این مدل رو دوست دارم مامانم هم تایید کرده.

اصلا یه مدل دیگه مثه همون کوتاه بخر دوباره.

به عمت بگو همه گفتن خیلی بهم میاد منم خریدم.,،😎😂

بهارااااانم؛ کوچه شکوفه بن بست بهار.                                    🍇منو انگور یاقوتی هام🍇