2777
2789
عنوان

تاپیکم که قفل شد ولی اینو بدونید..

472 بازدید | 22 پست

بخاطر توهین های بقیه نی نی یار تاپیکم رو بستن.من سنم اونقدی نیس و ازدواجم نکردم ک بخام بقیرو نصیحت کنم ولی بدونید قبل ازدواج تحصیلات و شاغل شدن و مستقل شدن حرف اول میزنه.اطرافم دیدم که میگم.ازدواج فقط عقدو عروسیو مسافرت نیست. کاش خانواده ها بفهمن اون دوره گزشته که دخترو بزور شوهربدن وقتی سن بازی و مجردی و خوش گذرونیشه...دوروز دیگه با شوهر مشکل داشته باشی همون ادما ک بزور شوهرت دادن و نزاشتن بچگی کنی میگن بسوز و بساز....حتا اگ شوهرتونم خوب باشه بازم یروز دلتون میخاد مجرد باشید و برین با دوستاتون مجردی کنید..با احترام ب هرکی ک زود ازدواج کرده  

کاملا حق میگی و با گوشت و پوست و خونم درک میکنم راهی ک خودم رفتم و به این نتیجه رسیدم خیلی خوشحالم ک تو نرفته به نتیجه رسیدی

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست میگی اما نه همه جاشو...ازدواج درست با آدم درست هیچوقت نمیخواد آدم برگرده به مجردی وقتی بلوغ فکری و عاطفی داشته یاشن.من خودم مخالف ازدواج سن پایینم ولی خودم تو ۲۲ سالگی با کسی که دوسم داشت و دوسش داشتم ازدواج کردم و بعد چهار سال اصلا دلم نمیخواد مجرد باشم...نمیگم بد بود یا بده

من نمیدونم فکر کردین ما کجاییم که توقع دارین همه زنامون برن سر کار خوب با حقوق خوب، والا اینجا ایرانه برا مردا هم با کلی پارتی و دردسر کار گیر میاد

e❤ s❤ h❤ f

با حرفات موافق نیستم میدونم الان ملت میریزن سرم ولی بازم میگم همین سودای مستقل بودن و دست تو جیب بودن تو خانوما باعث شده هم زندگی ها دووم نداره و هم آقایون اخلاقای عجیب غریب پیدا کردن و حتی دیگه احساس مسئولیت  ندارن پس زیاده روی نکنیم تو هر جیزی که گندش در بیاد حتی تو آمریکا هم وقتی ی زن کار نمیکنه و خونه دار میشه باز هم موقع طلاق اموال نصف میشه من خودم اینو به تازگی فهمیدم پس بخاطر سه چهار میلیون حقوق زندگی هاتونو خراب نکنید 

درست میگی اما نه همه جاشو...ازدواج درست با آدم درست هیچوقت نمیخواد آدم برگرده به مجردی وقتی بلوغ فکر ...

22سن قابل قبولیه.واسه زیر 20 میگم .مشکل اینه خیلی از زیر 20ساله ها ک شوهر میکنن  ب بلوغ فکری و عاطفی نرسیدن

با حرفات موافق نیستم میدونم الان ملت میریزن سرم ولی بازم میگم همین سودای مستقل بودن و دست تو جیب بود ...

چرا 3 4 میلیون؟ادم دستش تو جیب خودش باشه خیلی خوبه حتا با 4تومن. من خاهرم پزشک متخصصه 22سالگیم ازدواج کرده خیلی راضیه...و کلی مثال دیگه..نظرتونم قابل احترامه

22سن قابل قبولیه.واسه زیر 20 میگم .مشکل اینه خیلی از زیر 20ساله ها ک شوهر میکنن  ب بلوغ فکری و ...

اره واقعا حیف میشن.اصلا نمیدونن چی به چیه.خییییلی کم پیش میاد موفق باشه واقعا اون ازدواج.من پسرارو هم شنیدم بزور زن میدن....چقدر جنایت کثیفی واقعا...

2790
2778
2791
2779
2792