2777
2789
عنوان

هراس شبانه_وحشت شبانه کودک

2009 بازدید | 15 پست

مامانا بچم سه سالشه یهو وسط خواب جیغ میکشه و گریه میکنه و هیچجوره اروم نمیشه حالت های ترس و اظطراب داره گاهی میلرزه.. ده دقیقه ای طول میکشه بعد اروم میشه 

کسی بوده تجربه ای در زمینه داشته باشه راهنماییم کنه 🙏

حتما ببرش مشاور کودک،بالای سه سال بچه نباید اینجوری باشه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

سلام پسر منم ۳ سالشه این مشکلو دارم

البته بهتر شده

قبلا تقریبا هرشب این کارو میکررد

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتماً با مشاور درمیون بذار

دختر منم اضطراب جدایی داشت که من متوجه نبودم با مشاور تلفنی صحبت کردم خیلی تأثیر گذاشت

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

اره دختر منم اینطور بود یسری کارا باید انجام بدی اولا که اگه خیلی دعواش میکنی یا محیط براش استرس زاس یا با باباش همش داری بحث میکنی مال اونه اگر اینا نیست پس تو طول روز زیاد تو اغوشش بگیر بهش ابراز علاقه کن سردیجات قبل خواب بهش نده مثلا هندونه الوچه ازینجور چیزا موقع خواب گنارش باش خوابش برد بعد برو هر وقتم بیدار شد بهش اطمینان بده مراقبشی 

علایمشو میگید 

همین که یهو بی دلیل بیدار میشد گریه میکرد و جیغ میکشید

چن ثانیه اول ک اصلا مکان و زمانشو نمیشناخت!

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
اره دختر منم اینطور بود یسری کارا باید انجام بدی اولا که اگه خیلی دعواش میکنی یا محیط براش استرس زاس ...

نه اصلا بحث و دعوا نداریم تو خونه خیلی خونواده ارومی هستیم و این بچه رو اندازه دنیا میپرستیم که بگم کمبود محبت یا چیزی من به مشکلات مغزی شک کردم دارم دیونه میشم براش😔

نه اصلا بحث و دعوا نداریم تو خونه خیلی خونواده ارومی هستیم و این بچه رو اندازه دنیا میپرستیم که بگم ...

نه بابا بد بدلت راه نده با دخترت برو پیش یه مشاور کودکان خیلی خوب میتونن راهنماییت کنن

2790
2778
2791
2779
2792