2777
2789
عنوان

بارداری در خارج از ایران

138 بازدید | 13 پست

الان داشتم تو پینترست عکس های بارداری نگاه میکردم واقعا یه سوالی ذهنم و درگیر کرد. اینا کلا همشون فقط شکمشون گنده میشه. و اصلا اضافه وزن نمیارن. چطوریه؟؟؟ مال تغذیه است یا همشون از دم ورزشکاران؟؟؟ خیلی دلم می‌خواهد کنم اضافه نکنم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ورزش در دوران بارداریزیر نظر متخصص

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

اصلا اولین دلیلش ژنتیک هست ولی کلا اکثر افرادی که هیکل خوب و رو فرم دارن از خودشون عکس منتشر می ...

آها متوجه شدم پس کلا زیاد حقیقی نیستن عکس ها. والا داشتم نا امید میشدم از خودم

هر بدنی یجوره 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

آره. و کلا خیلی اصافه وزن دارم سر جریان کرونا شوهرم دو سال نداشت برم باشگاه یا خیلی پیاده روی

ب نظر من زیر نظر پزشکت تغذیه کن.چیزای اضافی و هله هوله نخور ورزش سبک داشته باش هر روز میوه بخور

ب نظر من زیر نظر پزشکت تغذیه کن.چیزای اضافی و هله هوله نخور ورزش سبک داشته باش هر روز میوه بخور

والا فعلا حتی ممنوع راه رفتنم. استراحتم. ولی خیلی مواظبم شیرینی و برنج و نون و خیلی کم کردم بیشتر سبزیجات میخورم. دکترم هم همینو گفت