2777
2789
عنوان

ریداکت جنین

4571 بازدید | 25 پست

خانم های قشنگ 

برا ریداکت جنین دکتر خوب معرفی میکنید لطفا ، هزینش چقدره ؟ 

من دو قلو باردارم واقعا بدنم نمی‌کشه ، امروز هم شدید افتادم رو خونریزی ، شوهرم هم اصلا موافق دوقلو نیست

از بین دو بچه،یکیش رو از بین ببرید و یکی رو نگه دارید؟!

چطور میشه انتخاب کرد بین دو فرزند اصلا..

تصورش هم آزار دهندست..

تا جایی که من میدونم سه قلو و بیشتر رو ریداکت میکنن

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونریزی ربطی به دوقلویی نداره من دوبار تک قلو حامله شدم ،هربار از اول تا آخرش خونریزی و هماتوم داشتم ،هر دو پسرمم سالمن ،مدل بدنم اینطوریه ،هربار خونریزی دارم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
خونریزی ربطی به دوقلویی نداره من دوبار تک قلو حامله شدم ،هربار از اول تا آخرش خونریزی و هماتوم داشتم ...

با خونریزی درد هم داشتید ؟ من موقع خونریزی درد شدید لگن و شکم دارم ، امروز نزدیک ۱ کاسه خون تازه و قرمز اومد ازم

نميخام بترسونمت ولي اگه كار ش رو خوب بلد نباشه بدترميشه اوضاع شما كه با اي وي افي جفتش رو نگه دار ح ...

۱۵ انتقال داشتم ، خلیفه که خواهر جون خودم حیفم ، شوهرم حیفه که استرس گرفته ، من تصمیم و گرفتم ، ۱ بچه بیشتر نمیخوام

با خونریزی درد هم داشتید ؟ من موقع خونریزی درد شدید لگن و شکم دارم ، امروز نزدیک ۱ کاسه خون تازه و ق ...

اره درد ،خونریزی شدید مثل پریود قشنگ ،فقط باید استراحت مطلق کنی و شیاف بزاری ،همین اگه قراره افتادن با خونریزی باشه خب خودش میافته ،چرا میخای جلو جلو قتل کنی ،،خاله ی منم دوقلو داشت یکی از قلو ها خودش سقط شدو جذب قل بعدی شد

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂