2777
2789

خواهر ۶ساله ام هفته پیش به دیابت مبتلا شده خیلی اذیت میشه گوشه گیر شده دیگه با دوستاش بازی نمیکنه هربار ازش تست خون میگیرم گریه میکنه تو خواب دستاش رو قایم میکنه زیر پتو از ترس

هرکی تاپیکم رو میخونه برای سلامتیش صلوات بفرسته لطفا

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚

اره اتفاقا چندروز پیش اخبارداشت میگفت

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهییییی بمیرم من 😭😭😭 چرا آخه بهش بگو چیز مهمی نیست دختررررر  بگو خیلیا این مشکلو دارن&nbs ...

خدا نکنه

میگه چی شده  بهم سوزن میزنین 

به حق حضرت رقیه خدا شفاش بده خدا کمکش کنه بیماری بچه ها خیلی سخته

برای سلامتیش آیت الکرسی خوندم 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
به حق حضرت رقیه خدا شفاش بده خدا کمکش کنه بیماری بچه ها خیلی سخته برای سلامتیش آیت الکرسی خوندم&nbs ...

ممنون مهربون

مادر من هم الان 20 ساله که درگیره 

الهی حالش بهتر بشه انشاءالله، ولی قند خون گرفتن که چیز خاصی نیست بگین بخندین جلوش شما هم مثلا خودتونو مشتاق نشون بدین بگین ماهم میخواییم قندمونو بگیریم،طوری وانمود کنین که همه باید قند خونشونو چک کنن، اینجوری فکر میکنه که خیلییی مشکلش بزرگه 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
عزیزم خیلی سخته منم یه ساله مبتلا شدم ۲۰سالمه واقعا سخته 

سلامت باشی عزیزم

😔

ممنون مهربون

خواهش میکنم عزیزم میخواستم هدیه به حضرت معصومه سوره یاسین بخونم به نیت شفای خواهرت میخونم ان شاءالله که خدا دلتونو شاد کنه خدا همه مریضها رو شفا بده 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
مادر من هم الان 20 ساله که درگیره  الهی حالش بهتر بشه انشاءالله، ولی قند خون گرفتن که چیز خاصی ...

اینکارو میکنیم ولی چون از دستش خون میاد وحشت میکنه

چی میگفت؟

من دقت نکردم مامانم داشت میدید گفت چ خوب درمان دیابت 

اومده تو گوگل سرچ کن شاید چیزی بیارع شبکه خبر بود

بعد عزیزم اصلا غصه نخورید دیابت خیلی کنترلش راحته

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
خواهش میکنم عزیزم میخواستم هدیه به حضرت معصومه سوره یاسین بخونم به نیت شفای خواهرت میخونم ان شاءالله ...

قربونت برم خدا دل مهربونت رو شاد کنه

خواهرت اضافه وزن داره؟

2790
2778
2791
2779
2792