2777
2789

بچه ها تاپیک قبلیم چندتا واژه ممن.وع داشت نی‌نی یار ترکوندش، گفتم امروز تو گوشی دوستم اتفاقی دیدم از خودش عکس ل.ختکی گرفته عکسایی که معمولا دخترا از خودشون میگیرن نه، عکسای خیلی اونجوری که ۹۰ درصد بهش میخورد برای کسی گرفته باشه ، ادم بی فکری هم هست از رو ساده بودن ازش بعید نیست ازین حماقت ها کنه از طرفی با کسی هم نیست که بگم حداقلللل داره برای شناس میفرسته، اخه عکسا با صورت بودن خیلیاشون، و خب خیلی ریسکیه، حالا موندم به روش بیارم و گوشزد کنم یا نه؟ یسریا گفتن کلا چیزی نگو یسریا گفتن به در بگو دیوار بشنوه و غیر مستقیم بگو.. دودلم خیلی هم حس بدی داره برام هم نمیخوام تو دردسر بندازه خودشو بخاطر این مسخره بازیا با اون خانواده مذهبی که داره

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم بخدا

خیلی دودلم اصلا حس بدی دارم از دیدنشون، خیلیم اتفاقی دیدم داشتم بافت میزدم براش یدقه سرمو اوردم بالا 😑

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

من یه دعا نویس میشناسم اول اعتماد و جلب میکنه و بعدم از دختر یا خانم عکس لختی با صورت میخواد نمیدونم چرا حس میکنن برای همون دعانویسه میشه بهش هشدار بدی اخه اون بیشرف تو اینستام خیلیم معروفه بعد که عکس و براش میفرستی تهدید به انتشار میکنه

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫

تا چه حد لخت؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

نگوو

اخه ببین مسیله شخصیه اگر هم کاری میکنه به من ربط نداره ولی از طرفی خیلییییی بی فکره، خریت میکنه تو دردسر میندازه خودشو، میترسم سر شیطنت و اینا با یکی هم صحبت شده باشه عکس با قورت فرستاده باشه، با صورت بودنش خیلی رو اعصابمه

من بودم نمیگفتم

خیلی دودلم هم حس بدی داره برام هم مسئله شخصیه، هم از طرفی احتمال خیلی زیاد میدم که داره بی فکری میکنه و دوروز دیگه میوفته تو دردسر

هم نمیدونم هم نمیخوام کسیو قضاوت کنم  قضاوت مخصوص خداست

خودت بودی میگفتی بهش؟

شاید همینجوری گرفته بابا دختر جماعت یه وقتایی از این فازا میگیره😁

تو تاپیک قبلی کفتم منم زیاد میگیرم با نیم تنه و اینا خصوصا تو باشگاه ولی اینا اخه با تیشرت خیلی عادی ژست خیلی عادی یهویی ادم یقشو بده پایین از چاک عکس بگیره یا از سرسی.نه یهویی طور عکس بگیره اینجوری بنطر نمیاد

2790
2778
2791
2779
2792