2777
2789
عنوان

پیام نور🙂

141 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها....

من ۲۲ سالمه،سال اول حماقت کردم انتخاب رشته نکردم

الان دیپلم دارم و میخوام ادامه تحصیل بدم 

نمیدونم رشته حقوق اونم توی پیام نور خوبه یا نه!؟

اصلا شهریه پیام نور چقده برای رشتع حقوق

🙂🙏🏻ممنون میشم اگه جفت سوالا اطلاعی دارید بگید و راهنماییم کنید

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃

قربونت برم تو ک میخوای یه هزینه کنی و یه وقت بزاری 

حداقل تلاش کن یه جای خوب قبول شی

اصلا از کجا معلوم ازمون وکالت قبول شی و اگ قبول نشی باید بری اداره جات و الان یه سر بزن با شرایط استخدامی ها میبینی اکثرا نوشتن دانشگاه دولتی و فقط بعضیا گفتن ک آزاد هم قبوله 

ولی پیام نور خیلی قبول نمیکنن البته من دولتی منظورمه عزیزم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من این ترم ۲۴ واحد برداشتم شهریه متغیر شده ۱۲۰۰ ثابت هم فک کنم ۲۸۰  رشتم حقوقه  به نظرم ...

اره پیام نور سخته چون سوالای خودشون طرح نمیکنن اگ اشتباه نکنم و مثلا سوال از مبحثی میاد ک استاد اصلا نگفته

عزیزم ازاد بهتر از نوره منم بین پیام نور و آزاد آزاد رو انتخاب کردم...فقط شهریه هاش(:

منم برا شهریش میگم دیگه،من شهریه ازادو ندارم

عزیزم شش ماه بشین برای کنکور انسانی بخون راحت حقوق روزانه قبول میشی ب غیر فلسفه و منطق و ادبیات تخص ...

کنکور امسال ثبت نام کردم اما ب خاطر مشغله کاری و حماقتام نتونستم بخونم براش،،خودمم خسته شدم از بیکاری و مدرک نداشتن 

قربونت برم تو ک میخوای یه هزینه کنی و یه وقت بزاری  حداقل تلاش کن یه جای خوب قبول شی اصلا از ...

یعنی حقوق بخونم ولی دولتی؟یا کلا حقوق نخونم؟

کنکور امسال ثبت نام کردم اما ب خاطر مشغله کاری و حماقتام نتونستم بخونم براش،،خودمم خسته شدم از بیکار ...

ب هر حال توی آزمون استخدامی دانشگاه روزانه ارجحیت داره ب پیام نور و ازاد

نرهای بو گندوی سایت درخواست دوستی ندین🤮🦴

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز