2777
2789
عنوان

حرکت مایع گوش

250 بازدید | 14 پست

بچه ها کسی این مورد رو داشته ؟ چن ماه پیش مامانم یهو سرگیجه شدید میگیره در حدی که میگف کل خونه دور سرم چرخید این حالتاش در روز شاید ۱۰ بار یا بیشترم میشد خیلی حالش بد بود تا بعد یه هفته بردیمش دکتر گوش گف مایع گوشش حرکت کرده یه قرص داد و گف امکان داره بازم پیش بیاد تا باز از ماه رمضونه اینطوری شده 

راه حلی نداره؟ تا کی این اتفاق میافته کسی تجربه ای داره؟؟؟؟

من یک ماه طول کشید  دکتر گفت مایعات شیرین وموز زیاد بخور یه دفعه بلند نشو یا تغییر  حالت نده قرص هم داره دوتا اسمش یادم نیست از داروخانه  بپرسید میدونن چی هست

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دقیقا یه هفته پیش اینطوری شدم یعنی خونه به سرعت باد دورم میچرخید همزمان بالا میآوردم رفتم دکتر یه آمپول برای سرگیجه زد نمیدونم چی بود ولی میگف قویه بهتر شدم بعد قرص بتاهیستین هم داد با استراحت خوب شدم

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
مامان منم اینسری حالت تهوع هم براش پیش اومده یکم نگرانشم

بره دکتر گوش حلق بینی یا عمومی من عمومی رفتم فکر نکنم مهم باشه گاهی اوقات اینطور میشن 

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22

با استراحت بهتر میشه کلا ی طوریه ک اگ ی بار اتفاق افتاد دوباره تو شرایطای خاص تکرار میشه سرشو پایین نندازه از زمین چیزی ورندارع کارای سنگین نکنه  یهو بلند نشه ی ذره دید سرگیجه خفیف داره قرصاشو بخوره جلو گیری کنه 

ببرش به حرکتی هست براش انجام میدن خوب میشه. بپرس vestibular rehabilitation 

من یه بار اینطوری شدم قرصی هم نخوردم. فقط رفتم دکتر یه سری حرکات برام انجام داد. اون خیلی خوب بود. کلا چهار پنج روز اینطوری بودم

مامان منم اینسری حالت تهوع هم براش پیش اومده یکم نگرانشم

عزیزم متاسفانه من حدودا ۴ ساله درگیرشم

کلی هم دکتر رفتم

فقط موقع حمله باید قرص بخورن و سعی کنن بخوابن زیر سرشون دوتا بالشت بذارن و تو یه جای اروم استراحت کنن

من هر ۲ ۳ ماه یه بار اینجوری میشم دلیلشم بیشتر بخاطر استرسه

نوع غذام مهمه مثلا شبی که عذای خیلی چرب بخورم اینجوری میشم

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰